ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ SUPER GROUP

Τελειωμό δεν έχει η αναγγελία καινούργιων super groups. Αυτή τη φορά έχουμε τους Dream Child, που αποτελούνται από πρώην μέλη μεγάλων συγκροτημάτων όπως, Dio, MSG, AC/DC και Ozzy. Το πρώτο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου με τίτλο Until Death Do We Meet Again. Τα μέλη των Dream Child είναι οι Craig Goldy κιθάρα (πρώην Dio), Wayne Findlay πλήκτρα/κιθάρα (νυν και πρώην MSG), Rudy Sarzo μπάσο (πρώην Ozzy και Whitesnake), Simon Wright ντραμς (πρώην AC/DC, Dio) κι ο τραγουδιστής Diego Valdez. Ακούστε το πρώτο τραγούδι που δημοσιοποίησαν με τίτλο «You Can’t Take Me Down» από το επερχόμενο άλμπουμ τους.
Το δικό μου σχόλιο είναι, αφού άκουσα το τραγούδι, είναι ότι το …φάντασμα του Ronnie  James Dio πλανάται θυμωμένο επάνω από τις μελωδικές γραμμές του τραγουδιού. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε συμπεριληφθεί σε ένα από τα τελευταία άλμπουμ των Dio και να είναι ένα filler. Κι ακόμα μια παρατήρηση: Προσέξτε ότι κανένα από τα συγκροτήματα που αποτελούνται από πρώην μουσικούς μεγάλων συγκροτημάτων κι έχουν πλασαριστεί σαν super groups δεν έχει κάνει επιτυχία με εξαίρεση τους Black Country Communion, Sons of Apollo, Winery Dogs και Chickenfoot όπως πολύ σωστά μου υπενθύμισε με σχόλιο του ο Γιώργος Μελάς (σ.σ. ευχαριστώ)!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Εγώ θα έβαζα και τους CHICKENFOOT ανάμεσα στα συγκροτήματα που έχουν κάνει επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά. Τους είχα ξεχάσει. Το απίστευτο είναι ότι τις ημέρες που έγραφα το συγκεκριμένο άρθρο, φορούσα ένα t-shirt των Chickenfoot από την περιοδεία του 2009!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή