NEWS OF THE WORLD (14/3/18)

• Το Greatest Hits των Journey είναι το τρίτο άλμπουμ στην ιστορία του αμερικάνικου chart, που υπάρχει εδώ και 61 χρόνια, που καταφέρνει και ξεπερνά τις 500 εβδομάδες μέσα σε αυτό! Το άλμπουμ όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 1989 έφθασε μέχρι το No.10 και περιλαμβάνει τα θεοκλάσικα κομμάτια τους "Open Arms", "Don't Stop Believin', “Separate ways” κ.α. Τα άλλα δύο άλμπουμ που έχουν ξεπεράσει τις 500 εβδομάδες μέσα στο αμερικάνικο chart είναι Legend:The Best of του Bob Marley και το The Dark Side of the Moon των Pink Floyd με 510 και 937 εβδομάδες αντίστοιχα!
• Δείτε το lyric video της τραγουδίστριας Leather Leone των Chastain με τίτλο "Lost At Midnite" από το άλμπουμ της "II".

• Στις 11 Μαϊου θα κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ των βρετανών Praying Mantis με τίτλο "Gravity". Στη σύνθεση τους παραμένουν τα παλιά μέλη Tino Troy, Chris Troy και Andy Burgess, με το εξώφυλλο του "Gravity" να έχει επιμεληθεί ο Rodney Matthews.
• Μετά τους Dirkschneider (θα εμφανιστούν στις 30 Ιουνίου, ) κι οι πορτογάλοι Moonslpell ανακοινώθηκαν για το φετινό Chania Rock Festival που θα διεξαχθεί στον Προμαχώνα San Salvatore Χανίων, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου.
• Πέθανε σε ηλικία 82 ετών  ο κιθαρίστας των Ventures,  Nokie Edwards. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1960έως 2012 κι η αιτία θανάτου είναι μόλυνση από την οποία προσεβλήθει μετά από εγχείρηση του ισχίου.
• Διευθετήθηκε το νομικό θέμα με τους Iron Maiden και τα πνευματικά δικαιώματα  του τραγουδιού "Hallowed Be Thy Name". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει  ότι το συγκρότημα των Beckett είχε κυκλοφορήσει το 1974 το ομώνυμο άλμπουμ που περιείχε το κομμάτι "Life's Shadow" όπου υπήρχανε στίχοι που χρησιμοποίησε ο Harris στο "Hallowed Be Thy Name" με την άδεια όπως λέει ο ίδιος του βασικού συνθέτη των Beckett, Robert Barton. Με την καινούργια διευθέτηση, το συγκρότημα πλήρωσε 100.000 λιρών για τα δικαστικά έξοδα και το συγκρότημα μπορεί να παίζει στις live εμφανίσεις του το "Hallowed Be Thy Name".  (Γιάννης 602)
• Τo documentary του Bruce Dickinson "Scream For Me Sarajevo" θα αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογράφους της Μεγάλης Βρετανίας από τις 17 Απριλίου.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο ιδρυτής των Tower Records, Russ Solomon. Στη μεγάλη άνθηση της καριέρα τους τα Tower είχαν ξεπεράσει τα 200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και ο τζίρος τους ξεπερνούσε το 1 δις$!!!!
• Με καινούργιο άλμπουμ επιστρέφουν στις 25 Μάιου οι Lordi. Τίτλος του "Sexorcism" και το εξώφυλλο τα λέει όλα.

• Τo documentary του Bruce Dickinson "Scream For Me Sarajevo" θα αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογράφους της Μεγάλης Βρετανίας από τις 17 Απριλίου.  Το documentary με τη χαρακτηριστική έκφραση που επαναλάμβανες στις συναυλίες ο Dickinson, παρουσιάζει τα γεγονότα πριν και μετά τη συναυλία του Dickinson στο Sarajevo το 1994 κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία.

• Δείτε ένα trailer για το καινούργιο άλμπουμ των Riot V "Armor Of Light" που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου