ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ KRAFTWERK ΣΤΟ TAE KWO DO

Οι Kraftwerk, ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα σύνολα στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής, θα εμφανιστούν το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), το Σάββατο 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 3-D Concerts περιοδείας τους.
Η συναυλία που θα αποτελέσει μοναδική εμπειρία για όσους παρευρεθούν, αφού με τη βοήθεια της 3-D τεχνολογίας (με τη χρήση projections, φωτισμού, ειδικών στολών που θα φορούν τα μέλη του συγκροτήματος), το κοινό θα βρεθεί κυριολεκτικά δίπλα στους καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας τη μουσική τους σε ένα πολυδιάστατο περιβάλλον. Το show θα διαρκέσει δύο ώρες και θα είναι γεμάτο από τις διασημότερες συνθέσεις των Kraftwerk. Στην είσοδο, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα παραλαμβάνουν τα ειδικά 3-D γυαλιά (με το λογότυπο του συγκροτήματος και το artwork της περιοδείας), τα οποία θα κρατήσουν ως αναμνηστικό μετά την παρακολούθηση της συναυλίας. Οι τιμές τους θα είναι οι εξής:
35 ευρώ (όρθιοι) / 42 ευρώ (καθήμενοι) στην πρώτη φάση της προπώλησης (για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων)
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr
Kraftwerk 3-D
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), Μωραϊτίνη 2.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 1.000 θέσεων.
Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου