NEWS OF THE WORLD (3/2/18)

• Ο Jeff Beck, ο Paul Rodgers και η τραγουδίστρια των Heart, Ann Wilson βγαίνουν μαζί περιοδεία η οποία θα περάσει από 20 πόλεις της Αμερικής και τιτλοφορείται "Stars Align Tour".
• Το καινούργιο άλμπουμ των Magnum “Lost on the Road to Eternity” μπήκε στο No15 του chart βετεράνων συγκροτημάτων!  Γι όσους δεν κατάλαβαν υπάρχει και τέτοιο chart με κυκλοφορίες μόνο από …βετεράνους καλλιτέχνες.
• Βιβλίο με τις αναμνήσεις του από τους Journey αλλά κι απ’ ολόκληρη την καριέρα του ετοιμάζει ο οργανίστας του συγκροτήματος Jonathan Cain. Τίτλος του "Don't Stop Believin'" και θα κυκλοφορήσει την 1η Μαίου.
• Περιοδεία στην Αμερική που θα διαρκέσει ολόκληρο το Μάρτιο ανακοίνωσαν οι Iced Earth μαζί με τους Sanctuary! H περιοδεία θα γίνει στη μνήμη του πρόσφατο θανόντος τραγουδιστή των Sanctuary, Warrel Dane (διάβασε εδώ) με καλεσμένο στη θέση του τον τραγουδιστή των Witherfall, Joseph Michael αλλά κι άλλοι καλεσμένοι που θα ανακοινωθούν αργότερα.
• Οι Secret Illusion, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, δημοσιοποίησαν ένα ακόμα βίντεο για το τραγούδι “Hope is Lost”.  Το άλμπουμ τους “Awake Before the Dawn” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Φεβρουαρίου 2018 από την Lion Music σε digital μορφή. Το CD θα είναι διαθέσιμο για αγορά την 1η Μαρτίου 2018, αποκλειστικά στο επίσημο site των Secret Illusion και σε κεντρικά δισκοπωλεία της Αθήνας.
• Δείτε τους Neal Schon, Joe Satriani και Phil Collen να περιοδεύουν σαν "G3" και να διασκευάζουν το θρυλικό "Superstition" του Stevie Wonder! Η γυναικεία φωνή που τους συνοδεύει είναι της Κας Debbi Blackwell-Cook (Delta Deep).
• Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης Neil Diamond ανακοίνωσε ότι σταματά τις περιοδείες του γιατί πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.  Όπως έγραψε στην ανακοίνωσή του θα  συνεχίσει να δραστηριοποιείται στη σύνθεση, στην ηχογράφηση και σε άλλα σχέδια.
• Να και μια καλή επανακυκλοφορία. Οι Metallica θα επανακυκλοφορήσουν στις 13 Απριλίου σε CD και βινύλιο το 'The $5.98 EP - Garage Days Re-Visited'. Η πρώτη κυκλοφορία του είχε γίνει το 1987 και ήταν η πρώτη δισκογραφική συμμετοχή του Jason Newsted στο συγκρότημα!


·         Μετά το Lighting Strike (δες το εδώ)ακόμα ένα κομμάτι από το ομώνυμο από το καινούργιο επερχόμενο άλμπουμ των Judas Priest.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου