NEWS OF THE WORLD (27/2/18)

 • Οπαδοί της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Κίεβο για τον αγώνα με τη Δυναμό, συνάντησαν μέλη των Accept στο Κίεβο και φωτογραφήθηκαν μαζί της κρατώντας κιτρινόμαυρο κασκόλ!
•Στο προηγούμενο New of the World είχατε διαβάσει για την κοινή αμερικάνικη περιοδεία των Chicago και REO Speedwagon. Τώρα ανακοινώθηκε άλλη μια «ισχύς εν τη ενώσει» περιοδεία  από τους Styx, Joan Jett και Tesla….φυσικά στην Αμερική. Παράλληλα ο πρώην οργανίστας και βασικός συνθέτης των Styxς Dennis DeYoung ανακοίνωσε περιοδεία όπου θα παίξει ολόκληρο το άλμπουμ Grand Illusion που συμπλήρωσε 40 χρόνια κυκλοφορίας.
• Ένα Box set με 6 cd και 1 dvd θα κυκλοφορήσουν οι Chicago όπου θα περιέχονται live ηχογραφήσεις τους από το 1969 έως και το 2014! Ο τίτλος του box set είναι Chicago: VI Decades Live (This Is What We Do) και θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου. Δύο από τα 6 cd του box set περιλαμβάνουν την εμφάνισή τους στο Isle of Wight Festival cτο 1970 ενώ στο dvd υπάρχει η εμφάνισή τους στη γερμανική τηλεοπτική εκπομπή Rockpalast.
• «Συνεντεύξεις επανασύνδεσης» μπορούν να χαρακτηριστούν οι δύο συνεντεύξεις που έδωσαν οι David Bryan (πλήκτρα) και Tico Torres (ντραμς) που δήλωσαν την επιθυμία τους να επανασυνδεθούν με τα πρώην μέλη των Bon Jovi, Richie Sambora και Alec John Such. Στο πλαίσιο της καινούργιας έκδοσης του "This House Is Not For Sale" ο Torres είπε ότι ήδη έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Alec John Such, θυμήθηκαν τα παλιά και πως θα ήταν υπέροχο να ξαναέπαιζαν μαζί. Τον Jon Bon Jovi τον ρώτησε;
• Η KISS Catalog Ltd, η εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων των Kiss, κατέθεσε αίτηση στο γραφείο κατοχύρωσης ονομάτων στην Αμερική για τη φράση "The End Of The Road". Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά οι fans του συγκροτήματος υποθέτουν ότι το συγκρότημα ετοιμάζει αποχαιρετιστήριας περιοδεία.
• Οι Art of Anarchy μήνυσαν τον τραγουδιστή των Creed, Scott Stapp επειδή αρνήθηκε να περιοδεύσει μαζί τους όπως και να συμμετάσχει σε video και  φωτογραφίσεις που είχαν συμφωνήσει ότι θα κάνουν μαζί. Τα χρήματα που ζητούν φθάνουν τα 1,200.000 $(!!!) κι ο Stapp εμφανίστηκε μόνο σε 18 συναυλίες με τους Art of Anarchy.

• Αυτό είναι το νέο κομμάτι των Riot V με τίτλο ‘Victory’μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους “Armor of Light” που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου 2018.
• Το 1.000.000 αντίτυπα ξεπέρασε στην Αμερική το άλμπουμ "Immortalized", των Disturbed κερδίζοντας πλατινένιο δίσκο.
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Angra με τίτλο "War Horns" από το άλμπουμ τους "Ømni".
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου