NEWS OF THE WORLD (20/2/18)

• Παράλληλα με την περιοδεία που γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας ο Steve Miller κυκλοφόρησε ένα box set με 9 άλμπουμ του, όλα βινύλια. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 18 Μαίου κι ο τίτλος του box set είναι Complete Albums Volume 1 (1968-1976) και περιέχει τα άλμπουμ Children of the Future, Sailor, Brave New World,
Your Saving Grace, Number 5, Rock Love, Recall the Beginning... A Journey from Eden, The Joker και Fly Like an Eagle.
• Περιοδεία στην Αμερική ανακοίνωσε ο 73χρονος τραγουδιστής των Who, Roger Daltrey όπου με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας θα ερμηνεύσει ολόκληρο το άλμπουμ Tommy.
• Δείτε τους Thunder να παίζουν live στο Cardiff το τραγούδι τους Backstreet Symphony από το dvd/cd Stage
• Στο Νο29 του βρετανικού chart μπήκε το νέο άλμπουμ των Saxon, Thunderbold. Είναι η υψηλότερη θέση που μπαίνει άλμπουμ του συγκροτήματος από την εποχή του Crusader, (1984) δηλ πριν 34 χρόνια ενώ την υψηλότερη θέση στο βρετανικό chart έχει το Wheels of Steel (1980 / Νο5 U.K.).
• Όταν έρχεται να παίξει στη χώρα μας τον παρακαλάμε να περάσει στο set list ένα τραγούδι της εποχής του Malmsteen και ποτέ δεν το κάνει. Στην περιοδεία που πραγματοποιεί στην Αμερική μαζί με τον Graham Bonnett, o Joe Lynn Turner έχει συμπεριλάβει τραγούδια εκείνης της εποχής στο set list. Δείτε τον στο Token Lounge του Michigan να παίζει το  Rising Force αλλά και το Power από τους Rainbow.
• Δείτε το Video των Vision of Atlantis, "The Silent Mutiny" μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "The Deep & The Dark".
• Επανακυκλοφορεί στις 13 Απριλίου σε cd το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του κιθαρίστα των Who, Pete Townshend, Who Came First (1972) με bonus cd όπου θα περιέχεται ακυκλοφόρητο υλικό
• Το άλμπουμ των Yes, Fly From Here - Return Trip (2011)θα επανακυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση με φωνητικά από τον παραγωγό Trevor Horn! Ο Horn  ήταν μέλος των Buggles και το 1980 έγινε μέλος των Yes στο άλμπουμ Drama. To Fly From Here είναι το μοναδικό άλμπουμ του συγκροτήματος που τραγουδάει ο Benoit David, ο οποίος αντικατέστησε τον Jon Anderson. O David δεν στέριωσε στο συγκρότημα αφού έμεινε μόνο 1 χρόνο κι αντικαταστάθηκε από τον Jon Davison που παραμένει έως σήμερα.
• Παράλληλα με την επανακυκλοφορία του live άλμπουμ των Led Zeppelin, How the West was Won (διάβασε εδώ), o Jimmy Page δήλωσε ότι υπάρχει υλικό για ένα ακόμα Live άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου