NEWS OF THE WORLD (16/2/18)

• Οι Metallica ανανεώσαν τη συμφωνία τους με την εταιρεία Vans για την κατασκευή και πώληση προϊόντων με το logo του συγκροτήματος.
• Κι εκεί οι περισσότεροι από εμάς είμαστε αντίθετοι στην ιδέα του ¨περιοδεύοντος ολογράμματος» ο Tracii Guns δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει τους τρεις Led Zeppelin να παίζουν live με το ολόγραμμα του John Bonham!
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Black Country Communion, "The Cove" από το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "BCCIV".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο μπασίστας των Foghat, Craig MacGregor μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.Ο MacGregor έγινε μέλος του μεγάλου συγκροτήματος το 1975 κι ηχογράφησε μαζί τους 8 άλμπουμ. Αποσύρθηκε το 2015 όταν διαγωνίστηκε με καρκίνο .
• Ο Eddie Van Halen, μήνυσε τον Andrew Bennett γιατί το 2006 κινηματογράφησε πρόβες των Van Halen και τώρα προσπαθεί να τις διαθέσει στην αγορά. Ο σπουδαίος  κιθαρίστας, υποστήριξε ότι το ντοκιμαντέρ σταμάτησε γιατί δεν του άρεσε το τελικό  αποτέλεσμα. Στις πρόβες, εκτός του Eddie, παίζει ο γιός του Wolfgang Van Halen κι ο αδελφός του Alex Van Halen (ντραμς). Ο Bennett από την πλευρά του λέει ότι θα κυκλοφορήσει το υλικό γιατί ποτέ δεν πληρώθηκε για τη δουλειά του, ενώ ο Eddie διατείνεται ότι το θέμα λύθηκε το 2015 και πήρε τα δικαιώματα του υλικού ως μέρος της συμφωνίας. Η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο, όπου ο Eddie ζήτησε την αφαίρεση του video από ιστοσελίδα που δημιούργησε ο Bennett αλλά και την απαγόρευση να το πουλάει. 
• Δείτε το καταπληκτική διαφήμιση της Desert Financial Credit Union όπου πρωταγωνιστεί ο Alice Cooper και ακούγεται το τραγούδι του, School’s Out. Το διαφημιστικό παίχτηκε στο Super Bowl LII ll  και άφησε καλές εντυπώσεις.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο αδελφός του Uli Jon Roth, Zeno Roth χωρίς να ανακοινωθούν τα αίτια θανάτου του.
• Σε συνέντευξή του στο SpazioRadio, ο τραγουδιστής των Startovarius, Timo Kotipelto είπε ότι το συγκρότημα έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει ιδέες για το καινούργιο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018!
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο μηχανικός ήχου Jimmy Robinson, που είχε δουλέψει με τους Jimi Hendrix, David Bowie (στο άλμπουμ Station to Station). Είχε ξεκινήσει την καριέρα του σαν μουσικός (έπαιζε κιθάρα, πιάνο, μπάσο, ντραμς, τρομπέτα και σαξόφωνο!) παίζοντας τενόρο σαξόφωνο με τον Buddy Miles , ώσπου γνώρισε τον Jimi Hendrix και η πρώτη του δουλειά σαν μηχανικός ήχου ήταν το άλμπουμ των Band of Gypsys (1969). Το 1974 συνεργάστηκε με τους Paris, του συγκροτήματος που σχημάτισε ο Bob Welch μετά την απομάκρυνσή του από τους Fleetwood Mac, ενώ συνεργάστηκε ακόμα και σαν μουσικός με τους Van Morrison, Lynyrd Skynyrd, Paul McCartney, Sammy Hagar κ.α. O  Jimmy Robinson είχε κυκλοφορήσει το 2012 το προσωπικό άλμπουμ Guitarworks.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου