ROCK INCIDENT 7: O BRET MICHAELS ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΕΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΑΝΤΑΝΑ!


Στις 7 Ιουνίου 2009 κατά τη διάρκεια των 63ων βραβείων Tony (θεατρικά βραβεία του Broadway) και μόλις οι Poison έχουν τελειώσει την εμφάνιση τους, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Bret Michaels (Bret Michael Sychak  το κανονικό του όνομα) χτυπάει το κεφάλι του σε μια προεξοχή των σκηνικών.  Από το χτύπημα έπεσε κάτω και ο παρουσιαστής της βραδιάς δεν κατάλαβε το μέγεθος του χτυπήματος λέγοντας από το μικρόφωνο «έδωσε στο headbanging καινούργια διάσταση»!
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ανακοινώθηκε ότι είχε σπάσει τη μύτη του, ο Michaels συνέχισε να έχει ισχυρούς πονοκεφάλους με αποτέλεσμα να μηνύσει τη διοργάνωση των βραβείων αλλά και το δίκτυο CBS.
Στο νοσοκομείο με τη μπαντάνα!
Η μήνυση τακτοποιήθηκε εξωδικαστικά χωρίς να μαθευτεί η συμφωνία.
Μετά το ατύχημα ο Michaels εξ αιτίας των ισχυρών πονοκεφάλων και του μουδιάσματος της αριστερής πλευράς του σώματός του, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο όπου του έγινε εξονυχιστικός έλεγχος (όλες οι σχετικές αξονικές, αγγειογραφήματα κλπ) νοσηλευόμενος μάλιστα σε ειδική  μονάδα θεραπείας. Η τελική διάγνωση ήταν ότι υπέφερε από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ του βρήκαν ότι είχε και τρύπα στην καρδιά (όχι φυσικά από το χτύπημα)!     
  • Όλα αυτά συνέβησαν το 2009-2010 και σήμερα ο Michaels έχει επανέλθει  στη δράση με πιο πρόσφατη την αμερικάνικη περιοδεία των Poison με τους Tesla και Def Leppard. Η αφορμή για να γραφτεί από το κείμενο ήταν μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το κρεβάτι του νοσοκομείου με τον Bret Michaels να φορά την μπαντάνα του. Και βέβαια σε όλους μας προκαλεί εντύπωση πως του επέτρεψαν να τη φοράει όταν στα νοσοκομεία οι ασθενείς και μάλιστα αυτοί που νοσηλεύονται σε μονάδας θεραπείας να  φορούν το κλασικό νοσοκομειακό νυχτικό!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου