SCORPIONS: FOREVER AND A DAY ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.
21.40 – 23.40 – Προβολή
SCORPIONS: FOREVER AND A DAY

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις  20:30 

Μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας και τεράστιων περιοδειών σε όλο τον κόσμο, οι Scorpions το 2010 αποφάσισαν πως είχε έρθει ώρα να αποχαιρετήσουν τη ζωή του ροκ σταρ και να παρουσιάσουν την τελευταία τους περιοδεία. Από τα ξεκινήματά τους ως έφηβοι μουσικόφιλοι στο Aνόβερο, ως μεσήλικες πλέον που θυμούνται με ειλικρίνεια το παρελθόν τους, απολαμβάνουν το παρόν και τη σχέση με τους οπαδούς, τους συνεργάτες τους, αλλά πάνω από όλα μεταξύ τους. Το “Forever and A Day” αποτελεί το πορτρέτο ενός μεγάλου ταξιδιού, μια κατάθεση αγάπης προς τη μουσική. Το «για πάντα» ακολουθείται πάντοτε από μια καινούργια μέρα και αυτός είναι ο τρόπος ζωής που ακολουθούσαν οι Scorpions για να ροκάρουν και να συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

DE, 2015, 100’. Σκηνοθέτης: Katja Von Garnier. Παραγωγή: Dokfil Fernsehproduktion, Tempest Film. Εμφανίζονται: Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, James Kottak, Pawel Maciwoda, Peter Amend, κ.α

Θα προηγηθεί πάνελ με τους:
Αλέξανδρο Ριχάρδο (Υπεύθυνο Rockmachine.gr)
Αντώνη Αλεξανδράκη (Εκπρόσωπο του Greek Scorpions Fan Club)
'Εβελυν Παρούση (Μέλος του Greek Scorpions Fan Club)

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205/scorpions-forever-and-a-day
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Προπώληση:
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr , τηλεφωνικά στο 11876, και στα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.
https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205/gimme-shelter-festival/

Τιμή Ημερήσιου Εισιτηρίου: 7 ευρώ (προπώληση & ταμείο)
H τιμη ημερήσιου εισιτηρίου ισχύει για κάθε Δευτέρα, για όλες τις προγραμματισμένες προβολές κ.α. εκδηλώσεις της συγκεκριμένης ημέρας.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου