NEWS OF THE WORLD (9/10/17)

• Επανακυκλοφορεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς το προσωπικό άλμπουμ του John Fogerty, Blue Moon Swamp (2007). Η επανακυκλοφορία θα γίνει σε CD, digital download και βινύλιο.
• Στη μαύρη αγορά πωλούνται τα εισιτήρια της θεατρικής παράστασης που θα ανέβει στη Νέα Υόρκη με θέμα τη ζωή του Bruce Springsteen. Το σημαντικό είναι ότι η διάρκεια των παραστάσεων θα είναι μόνο για 4 μήνες και πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο 68χρονοες rocker. H μεγαλύτερη τιμή που πωλήθηκε εισιτήριο στη μαύρη αγορά είναι 6.000$ κι είναι βέβαιο ότι προς το τέλος των παραστάσεων οι τιμές θα ανέβουν (αν δεν δοθεί παράταση παραστάσεων). Το έργο θα ανέβει σε ένα μικρής χωρητικότητας θέατρο το Walter Kerr (950 θέσεις) ενώ οι τιμές εκκίνησης ήταν από 75 έως 800 δολάρια. Οι αγοραστές εισιτηρίων προέρχονταν σχεδόν από όλες τις αμερικανικές πολιτείες και από 30 άλλες χώρες.
• Σε deluxe διπλή έκδοση επανακυκλοφορούν οι Avenged Sevenfold το άλμπουμ τους "The Stage". Θα περιέχει bonus cd με 11 παραπάνω κομμάτια, 4 διασκευές, ένα ακυκλοφόρητο, το "Dose" και 4 live. Οι διασκευές είναι τα "Wish You Were Here"των Pink Floyd καθώς και τα "Retrovertigo" των Mr. Bungle, "Runaway" του Del Shannon (No1 το 1961), "As Tears Go By" των Rolling Stones, "God Only Knows" των Beach Boys, ενώ τα live είναι τα "The Stage", "Paradigm", "Sunny Disposition" και "God Damn".
• Με ανακοίνωσή του ο Steven Tyler, διέψευσε τις φήμες ότι πάσχει από επιληψία ή υπέστη καρδιακή προσβολή. «Λυπήθηκα πάρα πολύ που αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε 4 εμφανίσεις με τους Aerosmith αλλά λόγοι υγείας με αναγκάζουν να επιστρέψω στην Αμερική για να με εξετάσει ο γιατρός που με παρακολουθεί».
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Europe, “Walk The Earth" από το καινούργιο ομότιτλο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.
• Τέσσερεις εμφανίσεις, όλες σε ανοιχτούς χώρους, ανακοίνωσε για τον Ιούνιο ο  Roger Waters ενώ αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλες σε κλειστούς χώρους. Για την ώρα ανακοίνωσε εμφανίσεις του στη Γλασκόβη στις 29 Ιουνίου, στο Λίβερπουλ στις 2 Ιουλίου, στο Μάντσεστερ στις 3 Ιουλίου, Hyde Park Λονδίνου 6 Ιουλίου  και στο Μπέρμιγχαμ στις 7 Ιουλίου.  Μπείτε στο site για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες.
• Στις 29 Οκτωβρίου ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul Di’Anno θα εμφανιστεί στη pub Cart & Horses του Maryland στο Λονδίνο, που θεωρείται η pub που γεννήθηκε το συγκρότημα.Η βραδιά περιλαμβάνει συζήτηση για τις πρώτες ημέρες των Iron Maiden και τα πρώτα δύο άλμπουμ όπου τραγουδά ο Di’ Anno και θα κατευθύνει ο γνωστός δημοσιογράφος Malcom Dome.
• Δείτε το καινούργιο video της Pat Benatar με τίτλο “Dancing Through the Wreckage” που ακούγεται στο documentary Served Like a Girl, που περιγράφει τη ζωή στο στράτευμα από τη γυναικεία πλευρά αλλά και τη ζωή των άστεγων γυναικών. Το τραγούδι είναι σύνθεση των Benatar, Neil Giraldo και της Linda Perry (4 Non Blondes).



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου