VIYL IS BACK - Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΙΣ 6,7 ΚΙ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το καλοκαίρι φεύγει, εμείς συνεχίζουμε ν’ ακούμε βινύλια!  Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση - θεσμός για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στο φθινόπωρο με ένα τριήμερο γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις την Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο! Το 11ο Vinyl is Back σημαδεύεται από την έναρξη των Vinyl is Back Live Sessions που φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία! Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό).Εγκαινιάζουμε την τολμηρή αυτή ιδέα με το σχήμα που μας την ενέπνευσε, τα Υπόγεια Ρεύματα!
Το 11ο Vinyl is Back σημαδεύεται από την έναρξη των Vinyl is Back Live Sessions που φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία! Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό).Εγκαινιάζουμε την τολμηρή αυτή ιδέα με το σχήμα που μας την ενέπνευσε, τα Υπόγεια Ρεύματα!
Όπως πάντα στο μεγάλο ραντεβού του βινυλίου και της μουσικής θα συναντήσετε τα σημαντικότερα συγκροτήματα, τους καλύτερους DJ's, ενώ σας περιμένουν ακόμα κληρώσεις και δώρα, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχές γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και πολύς χορός, σε μια εκδήλωση με πολύ μεράκι όπως πάντα - είναι το 11ο Vinyl is Back!
Το Vinyl is Back έκανε μόδα στην Ελλάδα τους δίσκους, όπως τους αποκαλούσαμε τη χρυσή εποχή της μουσικής, και υπόσχεται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι την ολική επανάκαμψη του βινυλίου!
 
Παράλληλες εκδηλώσεις:
•   Το Δισκοπωλείο!
Σημείο αναφοράς στην επίσκεψη των vinyl maniacs είναι το ‘’Δισκοπωλείο’’, ένα ειδικά διαμορφωμένο δισκάδικο σε ρεαλιστικό μέγεθος, όπου όλοι θέλουν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία! Καινούργια συλλεκτικά posters, νέες κυκλοφορίες βινυλίων και ένας συλλεκτικός δίσκος – έκπληξη σε διάθεση, σύγχρονα vintage πικαπάκια διαθέσιμα προς ακρόαση δίσκων και αναμνηστικά από το Vinyl is Back!
•   Hit the Music!
Το παιχνίδι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Σημάδεψε σωστά, μάζεψε πόντους και κέρδισε υπέροχα μουσικά δώρα! Στο χώρο του Δισκοπωλείου.
Info:

Χώρος : Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου:  Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35
(4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» &  Μετρό «Ομόνοια»

Είσοδος: Ελεύθερη     Πάρκινγκ: διαθέσιμο (3 ευρώ ημερησίως)

Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου :  5 μ.μ. - 9 μ.μ.
Σάββατο 7 Οκτωβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 8 Οκτωβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.

www.vinylisback.gr

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 11ο «VINYL IS BACK» ! Be there




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου