ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ RONNIE JAMES DIO

Σύμφωνα με ον κιθαρίστα Doug Aldrich, που ήταν μέλος των Dio μεταξύ 2002 και 2006, ισχυρίζεται ότι υπάρχει ότι υπάρχει ακυκλοφόρητο demo τραγούδι με τον Ronnie James Dio. To τραγούδι είχε ηχογραφηθεί την περίοδο που ηχογραφούσαν το άλμπουμ "Magica II”.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στην κυκλοφορία του 2012's "The Very Best of Dio Vol 2"(2012) είχε συμπεριληφθεί ακόμα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, το "Electra" το οποίο δεν έλεγε πολλά πράγματα.

"Έχω ένα ακυκλοφόρητο demo με τη φωνή του Ronnie που κανείς δεν το έχει ακούσει» είπε ο Aldrich στο Roppongi Rocks "To έδωσα στην Wendy που διαχειρίζεται όλα περί του Dio αλλά ίσως το ξέχασε. Είναι στην ίδια εποχή που έγραψε το 'Electra' και παίζω κιθάρα. Το τραγούδι είναι demo κι είναι δική του σύνθεση. Όταν άκουσα το κομμάτι, τον ρώτησα αν μπορώ να βάλω ένα σόλο. Πραγματικά δεν ξέρω αν άκουσε το σόλο μου. Ήταν η εποχή που ετοιμάζαμε την περιοδεία και ήταν πολύ απασχολημένος. Τότε έπαιζα με τους Whitesnake και του είπα αν τα βρεις με τον David Coverdale, έρχομαι στην περιοδεία μαζί σου. Στο τραγούδι ο Ronnie παίζει μπάσο και τραγουδάει κι εγώ παίζω το σόλο ενώ έχει drum machine".
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου