DAZED AND CONFUSED (8/6/16)

• Ένα live των Sex Pistols σήμερα δεν λέει πολλά πράγματα, εκτός αν ηχογραφήθηκε τότε... το 1976. Το Box set Live '76 θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου, σε 4CD/4LP από την αγγλική περιοδεία τους του 1976 με καινούργιο remastered, ενώ θα περιέχει και αποσπάσματα από τη θρυλική εμφάνισή τους στο Manchester's Lesser Free Trade Hall.
• Το όγδοο άλμπουμ των Death Angel, με τίτλο The Evil Divide", την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε στην Αμερική περισσότερα από 6.000 και μπήκε στο Νο 98 του The Billboard 200 chart. Την ίδια εβδομάδα το καινούργιο άλμπουμ των Lacuna Coil, "Delirium" πούλησε 13.000 αντίτυπα και μπήκε στο Νο 33 του Billboard chart.
• Το καινούργιο συγκρότημα παρουσίασε ο πρώην ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward . Ονομάζονται Day of Errors κι αποτελούνται από τους Joe Amodea κιθάρα/τραγούδι και Nick Diltz μπάσο/τραγούδι. Όπως είπε ο Ward o λόγος που σχημάτισε τους Day of Errors είναι η διαιώνιση του drumming!
• Δείτε ένα μικρής διάρκειας video από το πραγματικά εντυπωσιακό εσωτερικό του Ed Force One.
• Τουλάχιστον 70 άνθρωποι τραυματιστήκαν, κι ευτυχώς δεν σκοτώθηκε κανείς, στο φεστιβάλRock Am Ring της Γερμανίας, όταν την Παρασκευή 3 Ιουνίου, έπεσε κεραυνός στο χώρο διεξαγωγής! Ευτυχώς η γρήγορη επέμβαση των τραυματιοφορέων αλλά και της αστυνομίας, οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία αποσόβησε τα χειρότερα. Τελικά η Τρίτη ημέρα του φεστιβάλ ακυρώθηκε γιατί μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις στην Κ. Ευρώπη κι ειδικά μετά τους 70 τραυματίες, κρίθηκε ασφαλές να ακυρώσουν την Τρίτη ημέρα.Για την ιστορία σημειώνουμε ότι headliners στο Rock Am Ring ήταν οι Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers και Volbeat.
• Έληξε η ψηφοφορία με θέμα «Αν γινόταν το θαύμα, κι ερχόντουσαν οι AC/DC με τραγουδιστή τον Axel Rose θα πηγαίνατε να τους δείτε;» και νικητής ΔΕΝ βγήκε, αφού ισοψήφησαν(!) οι απαντήσεις «Ναι, είμαι μέσα’ και « Όχι, είμαι πιστός στον Brian Johnson” με 43%. Τρίτη βγήκε η απάντηση «Θα πάω όποιος κι αν τραγουδάει». Ήδη αναρτήθηκε η καινούργια ψηφοφορία με θέμα το αγαπημένο σας(;) disco pop συγκρότημα που ντρεπόσαστε να το ομολογήσετε.
• Δείτε το video των Rage, "The Devil Strikes Again", σε σκηνοθεσία του Ιvan K. Maras, μέσα από το ομότιτλο καινούργιο άλμπουμ του γερμανικού συγκροτήματος.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Alex Swarbrick, βιολονίστας των Fairport Convention, O Swarbrick έπαιξε στο βρετανικό φολκλορικό συγκρότημα την περίοδο Swarbrick, 1969-1979 κι αιτία θανάτου του ήταν καρδιακό εμφύσημα.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου