DAZED AND COMFUSED (27/5/16)

• Με καινούργιο άλμπουμ επιστρέφουν οι Bon Jovi στη δισκογραφία και στις συναυλίες. Τίτλος του "This House Is Not For Sale" και το συγκρότημα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από τα Electric Lady Studio της Νέας Υόρκης, όπου εμφανίζονται οι Jon Bon Jovi, David Bryan, Tico Torres, Hugh McDonald, Phil X (ελληνικής καταγωγής, Phil Xenidis) και ο παραγωγός John Shanks.
• Στις 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του άγγλου κιθαρίστα, Jeff Beck με τίτλο Loud Hailer. Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του BECK01 και θα ξεκινήσει περιοδεία με τον Buddy Guy. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει τελευταίο άλμπουμ του ήταν το Emotion and Commotion(2010).
• Το άλμπουμ των Devildriver, "Trust No One" κατάφερε και μπήκε στο No. 43 του Billboard chart πουλώντας την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 12,000 αντίτυπα. Πιο ψηλά μπήκε το "The Concrete Confessional" των Hatebreed και συγκεκριμένα στο No. 25 του The Billboard 200 με 17,112 αντίτυπα.
• Δείτε το video των Leave the Circus για το τραγούδι “Eradicate the Terror”. To συγκρότημα κυκλοφόρησε το ep album “Mindless Mass” (2014)με ήχο που καθορίζεται από τα Heavy επιθετικά κιθαριστικά riffs αλλά και μελωδίες.
• Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η επίσημη η αιτία θανάτου του Nick Menza είναι ανακοπή της καρδιάς που προήλθε από καρδιαγγειακή πάθηση.
• "Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το rock 'n' roll δεν θα ξεπεραστεί ποτέ" λένε οι Dead Daisies, προετοιμάζοντας τους fans για την κυκλοφορία του άλμπουμ τους "Make Some Noise". "Τα τραγούδια μας αντέχουν στο χρόνο, είναι κλασικά, αθάνατα!" λένε οι David Lowy κιθάρα(RED PHOENIX, MINK), John Corabi τραγούδι (MÖTLEY CRÜE, RATT), Doug Aldrich κιθάρα (WHITESNAKE, DIO), Marco Mendoza μπάσο (WHITESNAKE, THIN LIZZY) και Brian Tichy ντραμς(OZZY OSBOURNE, FOREIGNER). Η παραγωγή του "Make Some Noise" ανήκει στον  Marti Frederiksen και περιέχει 12 τραγούδια, δυο από τα οποία είναι διασκευές, τα "Join Together" (Who) και "Fortunate Son" (Creedence Cleawater Revival). Αυτό είναι το τρίτο άλμπουμ των Dead Daisies, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και 2 EP, ενώ η σύνθεση τους παραμένει ανοιχτή, αφού έως τώρα έχουν περάσει 8 μέλη συν τους 5 που διαβάσατε στην αρχή. Για την ιστορία οι Richard Fortus και Dizzy Reed (Guns'n'Roses), Darryl Jones και Bernard Fowler (Rolling Stones), John Tempesta και Charley Drayton (Cult) είναι μερικά από τα πρώην μέλη του συγκροτήματος.
• Ακούστε ένα δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ των Fates Warning. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.




Dead Dasies

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου