STAIRWAY TO THE STARS (27/12/15)

• Τελικά φαίνεται ότι είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις γνώμη και να γίνεσαι αποδεκτός. Πριν λίγα χρόνια οι Scorpions είχαν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας την περίφημη ανακοίνωση της απόσυρσής τους και τώρα ο David Coverdale αναθεωρεί την απόφασή του για απόσυρση. Η περιοδεία με την καινούργια σύνθεση των Whitesnake του έδωσαν μία απίστευτη ενέργεια(!)  αλλά και την έμπνευση να αρχίσω να δουλέψει πάνω σε νέα τραγούδια. Οπότε αναμένουμε δίσκο.
• Στις 10 Δεκεμβρίου του 2007 έπαιξε με τους Led Zeppelin στο Ο2 Arena του Λονδίνου και τώρα με δήλωση του πιστεύει ότι θα ξαναέλθει η στιγμή που το μεγάλο blues rock συγκρότημα θα ξαναπαίξει μαζί! O λόγος για τον Jason Bonham γιο του ντράμερ των Led Zeppelin .
• Μάχη με τον καρκίνο του προστάτη δίνει ο 70χρονος πρώην ντράμερ των Uriah Heep και Ozzy Osbourne, Lee Kerslake. H έγκαιρη διάγνωση και η άμεση έναρξη της θεραπείας έχουν περιορίσει το πρόβλημα και φαίνεται ότι θα βγει νικητής από αυτή την μάχη. Ο Kerslake ξεκίνησε την καριέρα του από τους Gods και συνέχισε στους Head Machien και Toe Fat για να γίνει μέλος των δοξασμένων Uriah Heep το 1972 με τους οποίους ηχογράφησε  15 studio άλμπουμ και 10 live! To 2007 λόγω προβλημάτων υγείας αντικαταστάθηκε από τον Russel Gilbrook, ενώ με τον Ozzy ηχογράφησε τα θρυλικά άλμπουμ  Blizzard of Oz (1980) και Diary of a Madman (1981).
• Βρέθηκε η χαμένη κιθάρα του Steve Vai (πατήστε εδώ) λίγες μόνο ημέρες μετά την απώλεια της. Η κιθάρα βρέθηκε έξω από την κατοικία του(!) με τον Vai να ευχαριστεί τον άγνωστο που του την ξαναέφερε.
• Οι νεοϋορκέζοι Rods επανηχογράφησαν το τραγούδι τους "Crank It Up" για να το παρουσιάσουν σε εκδήλωση για τα 35 χρόνια τους. Το τραγούδι είχε πρωτοπαρουσιαστεί στο πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος το 1981.
• Σε δήλωσή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Eddie Trunk "That Metal Show», ο Don Dokken εμφανίστηκε στην  «επιτέθηκε» στη γερμανική κυβέρνηση για το θέμα τους ISIS, λέγοντας ότι αν είχε την εξουσία και τη δύναμη (σ.σ. αν ήμουν πρωθυπουργός για μια ημέρα) θα έκλεινε τα σύνορα για να μην μπαίνουν άλλοι πρόσφυγες. Η δική μας ερώτηση προς τον Dokken  είναι «Με τον George Lynch τι θα έκανες;”
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου