STAIRWAY TO THE STARS (20/12/15)

• Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Killswitch Engage με τίτλο "Incarnate". Πρώτο video που θα παρουσιάσουν είναι "Strength Of The Mind, ενώ το τραγούδι τους "Loyalty" ακούγεται στη σειρά "Game Of Thrones".
• Δυο από τους μουσικούς που μας απασχόλησαν τη δεκαετία του’80, ο κιθαρίστας των Dio, Craig Goldy και ο τραγουδιστής των Giuffria, David Glen Eisley σχημάτισαν τους Eisley/Goldy και ηχογραφούν τραγούδια με τον ήχο που τους έκανε γνωστούς. Τουλάχιστον έτσι λένε και εμείς το ευχόμαστε.
• Τα πρώτα τρία άλμπουμ των Five Finger Death Punch θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο στις 12 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τα «American Capitalist", "War Is The Answer" και "The Way Of The Fist".
• Ένα 3-disc set θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιανουαρίου οι Thunder με τίτλο All You Can Eat. Θα περιέχει studio sessions, την εμφάνισή τους στο Brooklyn Bowl, την εμφάνισή τους στο Loud Park Japan το 2014, video highlights και ένα documentary διάρκειας 70 λεπτών με το making of Wonder Days. Οι Thunder θα βγουν περιοδεία το Φεβρουάριο στην Αγγλία με τους Terrorvision και King King.
Με νικητή τον Tom Hardy (32%) έληξε η ψηφοφορία σχετικά με τον ποιόν θα επιλέγατε για τη θέση του ηθοποιού ως επόμενο James Bond.  Δευτερος κι μεγάλη έκπληξη ο για ο ποδοσφαιριστής David Beckham(26%), τρίτος ο Michael Fassbender(11%)μεμικρά ποσοστά ακολούθησαν οι Idris Elba, Damian Lewisκαι Henry Cavill. Ήδη έχει αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφορία με θέμα «Η Καλύτερη ντραμ εισαγωγή».
 Δείτε ένα video με την παρουσίαση του boxed set των Pantera "The Complete Studio Albums 1990-2000"..
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου