STAIRWAY TO THE STARS (1/10/15)

• Οι γιαπωνέζοι Loudness με την ευκαιρία ης συμπλήρωσης 30 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του άλμπουμ τους "Thunder In The East", θα το επανακυκλοφορήσουν σε ειδική έκδοση. Θα περιέχει dvd με συναυλία τους από την αμερικάνικη περιοδεία τους του 1985 αλλά κι άλλο υλικό.
• Για μια εμφάνιση επανασυνδέονται οι Sharks το συγκρότημα που σχημάτισε ο Andy Fraser μετά τους Free. Ο κιθαρίστας Chris Spedding μαζί με τον τραγουδιστή singer Steve ‘Snips’ Parsons 9αργότερα στους Baker Gurvitz Army) και τον οργανίστα  Nick Judd θα αποτίσουν φόρο τιμής στον Fraser που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο. 
• Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της ψηφιακής κυκλοφορίας του From the Vault: Live at the Tokyo Dome 1990 , το μεγάλο συγκρότημα θα κυκλοφορήσει την ίδια ηχογράφηση σε Blu-ray, DVD αλλά και βινύλιο and vinyl. Η εμφάνιση έγινε στα πλαίσια της Steel Wheels tour στο Tokyo Dome κι ήταν η τελευταία περιοδεία με τον Bill Wyman στο μπάσο.  Έκδοση dvd/βινύλιο θα είναι τετραπλή(!), θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι αφ’ ενός αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν στην Ιαπωνία(!), κι αφ’ ετέρου αυτή είναι η τέταρτη κυκλοφορία από το θησαυροφυλάκιο των Rolling Stones, αφού έχουν προηγηθεί τα  L.A. Forum (live 1975), Hampton Coliseum (Live 1981) και Brussels Affair (live 1973).
• Στο No. 6 του The Billboard 200 album chart μπήκε με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το καινούργιο άλμπουμ των Shinedown, "Threat To Survival" με 65,000 αντίτυπα.
• Την συναυλία που έδωσε στις αρχές του χρόνου στο Royal Albert Hall  θα κυκλοφορήσει σε  DVD, Blu-Ray και 3 cd, ο καναδός πολυμουσικός Devin Townsend με τίτλο «Ziltoid Live At The Royal Albert Hall». Η βιντεοσκόπηση έγινε με 15 κάμερες σε σκηνοθεσία του Paul M Green και συμμετέχουν ο τραγουδιστής των Fozzy, η Dominique Lenore Persi των Stolen Babies καθώς και 12μελής χορωδία. Εκτός των παραπάνω μεμονωμένων εκδόσεων το «Ziltoid Live At The Royal Albert Hall» θα κυκλοφορήσει και σε special edition digipak με 3 CDs/DVD/Blu-ray και bonus υλικό.
   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου