ΤΟ ROCK YOU TO HELL ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ

Δελτίο Τύπου
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το φετινό Rock You To Hell Festival  θα διεξαχθεί τελικά μόνο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου λόγω δύο ακόμη ακυρώσεων που δεν μας αφήνουν χρονικά περιθώρια επανασχεδιασμού της πρώτης μέρας του festival.  Ta ξένα συγκροτήματα Tysondog, Fist, Bai Bang –που ήταν προγραμματισμένα να εμφανιστούν την πρώτη μέρα- θα παίξουν κανονικά τη δεύτερη μέρα χωρίς καμία επιβάρυνση στην τιμή του εισιτηρίου της πρώτης μέρας.
Πιο συγκεκριμένα, με μήνυμα που μας απέστειλαν μόλις χθες οι Oliver Dawson Saxon γνωστοποίησαν ότι δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στην Αθήνα λόγω σοβαρού προβλήματος του Steve Dawson με το γόνατό του που δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει και να παίξει live.
Επιπλέον, οι melodic rockers Angels or Kings ανακοίνωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ότι έμειναν χωρίς μπασίστα και πληκτρά με αποτέλεσμα να «παγώσουν» κάθε δραστηριότητά τους σαν συγκρότημα μέχρι να βρεθούν αντικαταστάτες.
Παρόλα αυτά, επιχειρήσαμε να βρούμε ένα μεγάλο όνομα που θα αντικαθιστούσε τους Oliver Dawson Saxon αλλά τα στενά χρονικά περιθώρια δεν μας άφησαν και πολλά περιθώρια εναλλακτικών προτάσεων.
Δεδομένων όλων αυτών και με γνώμονα πάντα το αγοραστικό κοινό που μας έχει στηρίξει αυτά τα χρόνια, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να γίνει μονοήμερο το φετινό Rock You To Hell Festival  ώστε να ικανοποιήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις του κόσμου και να μην προσφέρουμε μία «αδύναμη» από άποψη ποιότητας και βεληνεκούς πρώτη μέρα.
Λόγω της αύξησης του αριθμού των σχημάτων που θα παίξουν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:00 και το πρόγραμμα θα τηρηθεί στο ακέραιο καθώς το soundcheck όλων ανεξαιρέτως των σχημάτων θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα.
Τιμή εισιτηρίου: 29 Ευρώ – Σημείωση: Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο για την πρώτη ημέρα (αξίας 25 Ευρώ) θα μπουν κανονικά στο festival χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο διημέρου, θα τους επιστραφούν στο ταμείο 16 Ευρώ.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να σας δούμε όλους το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Κύτταρο!

LINE UP:
SATURDAY 14 NOV 2015):
LOUDNESS (JAP)
TOKYO BLADE (UK)
PICTURE (HOL)
TYSONDOG (UK)
BAI BANG (SWE)
CLAIRVOYANT (GR)
R.U.S.T.Χ (CY)
FIST (UK)
GANG (FR)
WISDOM (GR)
LACHRYMOSE (GR)

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE CLUB (Ηπείρου 24,Αθήνα)
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 29€

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 14:00.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
1)SIRENS RECORDS(Νικηταρά 14, Αθήνα)
2)METAL ERA (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα)
3)HADES METAL STORE(Ιωάννου Μιχαήλ 16, Καμάρα, Θεσ/νίκη)
4)BULLET METAL BAR(Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 , Αθήνα)
5)ONLINE:WWW.XIGAS-STORE.COMΓια να διαβάσετε περισσότερα μουσικά νέα πατήστε εδώ  


R-Y-T-H-F SITE:WWW.ROCK-YOU-TO-HELL.COM
FB PAGE:www.facebook.com/RockYouToHellFestival
FB EVENT:https://www.facebook.com/events/827161907356068/
SEE YOU IN OUR HELL!!!!!!


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου