ΟΙ PARADISE LOST ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ ΑΘΗΝΑ

Για μία ακόμα φορά οι  Paradise Lost επισκέπτονται τη χώρα μας για συναυλίες, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου. Οι μελαγχολικές σπαραξικάρδιες μελωδίες του Greg Mackintosh μαζί με την χαρακτηριστική φωνή του Nick Holmes αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μπάντας από το Halifax. Σκοτεινή ατμόσφαιρα που καθηλώνει, τραχύτητα, εμπνευσμένα riffs υποστηριζόμενα  από τα αριστοτεχνικά  ρυθμικά μέρη των Edmodson (μπάσο) και Erlandsson (drums) αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η καλλιτεχνική ελευθερία των Paradise Lost που δεν σταματούν να εξελίσσονται και να συγκλονίζουν σε κάθε τους δισκογραφική προσπάθεια. Τελευταίο πόνημα του συγκροτήματος το “The Plague Within”, ηχητικό απόσταγμα της σπουδαίας καριέρας τους, με τον Holmes να υποκύπτει στους αγαπημένους του βρυχηθμούς και τον Mackintosh να συνθέτει ορισμένα από τα πιο μεγαλοπρεπή του riffs. Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου
στο Principal Club Theater και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου οι Paradise Lost  επιστρέφουν μπροστά στο ελληνικό κοινό για 2 απολαυστικά shows! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στον "Ελληνικό Κόσμο": 
Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς - Ομόνοια), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 
914 (Ομόνοια-Πειραιάς - Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης .Το Κτήριο 56 είναι ένας χώρος βιομηχανικής αισθητικής με δική του πρόσβαση (είσοδος Γ' του «Ελληνικού Κόσμου» από οδό Πολυκράτους) .ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΚΤΙΡΙΟ 56) Πειραιώς 254, Ταύρος, 212 2540000. Προπώληση: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26 €, στη δεύτερη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 28€.Ταμείο: 30 €. Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015. Σημεία προπώλησης: Αθήνα Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133.Θεσσαλονίκη: Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880.Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.


Για να διαβάσετε περισσότερα μουσικά νέα πατήστε εδώ  
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου