ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ HOLLYWOOD VAMPIRES

Οι Alice Cooper, Johnny Depp, Dave Grohl, Brian Johnson, sir Paul McCartney και ο Slash αποτελούν τους Hollywood Vampires. Ιδρυτικό μέλος της παρέας, ο Alice Cooper που πριν τρία χρόνια μαζί με τον φίλο του Johnny Depp, έβαλαν τις βάσεις των Hollywood Vampires με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Aerosmith, Joe Perry. Βασική ιδέα ένα tribute άλμπουμ στους μεγάλους που έφυγαν: Στον John Lennon, στον Jim Morrison, στον Keith Moon, στον Marc Bolan, στον John Bonham, στον Jimi Hendrix, στον Randy California και στον Steve Marriott. Την παραγωγή ανέλαβε ο Bob Ezrin, ενώ σιγά σιγά άρχισε να αυξάνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων με ονόματα όπως Perry Farrell, Dave Grohl, Sir Paul McCartney, Joe Walsh, Slash, Robbie Krieger, Zak Starkey(γιός του Ringo Starr), Brian Johnson, Kip Winger ενώ τις αφηγήσεις έκανε ο Sir Christopher Lee. Στην ουσία αυτό είναι το άλμπουμ με τις διασκευές που προετοίμαζε ο Alice Cooper. 
Johnny Depp κι  Alice Cooper
Την επιμέλεια του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο John Varvatos κι όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο ίδρυμα. Όπως θα διαβάσετε στο track list που ακολουθεί εκτός των κλασικών διασκευών υπάρχουν κι οριζόμενα κομμάτια έκπληξη όπως ένα medley του School’s Out με το Another brick in the Wall που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2015.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι Hollywood Vampires ήταν και τίτλος άλμπουμ των L.A. Guns (1991). Ακολουθεί το track list με όλες τις συμμετοχές.

"Hollywood Vampires" track listing:
01. The Last Vampire
02. Raise The Dead
03. My Generation 
04. Whole Lotta Love
05. I Got A Line
 06. Five To One/Break On Through
07. One/Jump Into The Fire 
 08. Come And Get It τραγούδι 
 09. Jeepster
10. Cold Turkey 
11. Manic Depression
 12. Itchycoo Park 
 13. School's Out/Another Brick In The Wall Pt. 2
14. Dead Drunk Friends
6/8/15/

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου