When Slade Rocked The World: 1971-1975 είναι ο τίτλος του box set που θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου και θα περιέχει τις βινυλιακές επανεκδόσεις των άλμπουμ των Slade, Slade Alive!, Slayed?, Old New Borrowed And Blue και Slade In Flame. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν 4  double-sided singles, μια συνέντευξη σε flexidisc και 2 CD με τα τραγούδια των 4 βινυλίων! Η έκδοση θα συνοδεύεται από βιβλίο με πλούσιο αρχειακό υλικό καθώς και το βιβλίο του George Tremlett, The Slade Story που γράφτηκε το 1975.
When Slade Rocked The World: 1971-1975 tracklist
Slade Alive!
1.    Hear Me Calling
2.    In Like A Shot From My Gun
3.    Darling Be Home Soon
4.    Know Who You Are
5.    Keep On Rocking
6.    Get Down With It
7.    Born To Be Wild
1.    How D’You Ride
2.    The Whole World’s Goin’ Crazee
3.    Look At Last Nite
4.    I Won’t Let It ‘Appen Agen
5.    Move Over
6.    Gudbuy T’Jane
7.    Gudbuy Gudbuy
8.    Mama Weer All Crazee Now
9.    I Don’ Mind
10.    Let The Good Times Roll
11.    Feel So Fine
Old, New, Borrowed And Blue
1.    Just Want A Little Bit
2.    When The Lights Are Out
3.    My Town
4.    Find Yourself A Rainbow
5.    Miles Out To Sea
6.    We’re Really Gonna Raise The Roof
7.    Do We Still Do It
8.    How Can It Be
9.    Don’t Blame Me
10.    My Friend Stan
11.    Everyday
12.    Good Time Gals
Slade In Flame
1.    How Does It Feel
2.    Them Kinda Monkeys Can’t Swing
3.    So Far So Good
4.    Summer Song (Wishing You Were Here)
5.    O.K. Yesterday Was Yesterday
6.    Far Far Away
7.    This Girl
8.    Lay It Down
9.    Heaven Knows
10.    Standin’ On The Corner
1.    Coz I Love You / Look Wot You Dun
2.    Take Me Bak ‘Ome / Cum On Feel The Noize
3.    Skweeze Me Pleeze Me / Merry Xmas Everybody
4.    The Bangin’ Man / Thanks For The Memory
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου