20 ΧΡΟΝΙΑ ROCKWAVE ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η Didi Music γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της σημαντικότερης φεστιβαλικής διοργάνωσης της χώρας, Rockwave Festival, στον πανέμορφο χώρο του ΤerraVibe Park. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το Rockwave Festival θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και τους νέους, προχωρά στη συγκέντρωση και δωρεά προϊόντων βασικών αναγκών προς τους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού.
Με γνώμονα την αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, η βοήθεια μας προς αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτη αξία η οποία συνοδεύει τις ενέργειες μας, όχι μόνο σαν εταιρία αλλά και σαν μονάδες ατόμων. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θεωρούμε τη βοήθεια πολιτική, αλλά μία συλλογική ευθύνη απέναντι στην οποία βρισκόμαστε υπεύθυνοι.
Έμπρακτα, η Didi Music παρέχει σημαντικές ποσότητες προμηθειών στους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπούοι οποίοι μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τους θα τις διοχετεύσουν προς τους συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη.
Πιο συγκεκριμένα, οι προμήθειες ανέρχονται σε οκτώ τόνους σε βασικά τρόφιμα αλλά και μεγάλες ποσότητες σε αντισηπτικά σαπούνια γενικής χρήσης και πάνες για μωρά. Στο πλαίσιο της υποστήριξης της ελληνικής οικονομίας επιλέξαμε οι προμήθειες που θα δωρηθούν να αποτελούνται αμιγώς από προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.
Ευχαριστούμε το Δήμο Αθηναίων και Δήμο Ωρωπού για την άψογη συνεργασία τους στο εγχείρημα μας.(Δελτίο Τύπου)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου