Ο PORTNOY ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Στην επικαιρότητα με ένα περίεργο τρόπο βρέθηκε ο Mike Portnoy, που αυτό το διάστημα περιοδεύει με το συγκρότημα του Neal Morse. Ο Portnoy, κυριολεκτικά τα «έχωσε» στο προσωπικό του νοσοκομείου Wittington του Λονδίνου, επειδή, όπως ισχυρίζεται, αρνήθηκαν να τον εξετάσουν γρήγορα για να προλάβει να είναι στην ώρα του στο Islington Assembly Hall, όπου θα εμφανιζόταν το Σάββατο. Στη σελίδα του στο Facebook  έγραψε:
«Ένα μεγάλο ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο προσωπικό του νοσοκομείου Wittington επειδή ΔΕΝ με εξέτασαν, παρόλο που τους εξήγησα ότι υπήρχε κόσμος που περίμενει να αρχίσει η συναυλία. Έφυγα ΧΩΡΙΣ να δω γιατρό για να προλάβω το συγκρότημα και πραγματικά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω, δεν μπορώ καν να σταθώ όρθιος ή να σηκώσω τα χέρια μου. Όμως υπήρξε κι απάντηση στην παραπάνω ανάρτηση:
«Χωρίς να θέλω να γίνω αγενής θα έλεγα ότι αν κάποιος πέθαινε, θα χαιρόμουνα να μην ήσουν στην αρχή της σειράς απλά για να προλάβεις εσύ μια συναυλία. Αυτό που σκέφτεσαι είναι σκέτος ναρκισσισμός». Κι ο Portnoy απάντησε:
«Συνέχισε να λες τέτοια! Ανυπομονώ να δουν όλοι τι ηλίθιος είσαι πριν σε ban-άρω από τη σελίδα.» Αρκετά αργότερα ένας fan το;y Portnoy που δουλεύει στο νοσοκομείο Whittington του απάντησε: «Παρόλο που θα έψαχνα κάθε ευκαιρία να σε βοηθήσω αν ήμουν σε βάρδια σήμερα, προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις. Εμείς οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα δεν θέλουμε κανείς να περιμένει ή να βασανίζεται. Εντούτοις, συναντάμε κάθε ώρα περιστατικά ζωής ή θανάτου. Μερικές φορές και κάθε λεπτό. Αυτό μας εμποδίζει να βλέπουμε άλλους ανθρώπους που είναι σε λιγότερο άσχημη κατάσταση τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε. Το σύστημα υγείας έχει λίγα λεφτά, λίγο προσωπικό και πολλή δουλειά. Πρέπει να τα κατανέμουμε όλα σωστά.Με όλο το σεβασμό που έχω απέναντί σου, με ενοχλεί όταν ένα από τα είδωλά μου προσβάλλει τον οργανισμό για τον οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Το να περιμένεις είναι χάλια, το ξέρω, αλλά οι ασθενείς που πεθαίνουν είναι ακόμη πιο χάλια.
Ειλικρινά, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα και η συναυλία να πάει καλά σήμερα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι εκεί, επειδή έχω κάτι υποχρεώσεις. Rock on. Μου αρέσει πολύ ο νέος δίσκος του Neal Morse». Κάθε απλός άνθρωπος αναρωτιέται αν θα πρέπει οι επώνυμοι να προηγούνται για να πάνε στις δουλειές τους, ενώ οι ανώνυμοι να περιμένουν στη σειρά. Η υπερβολική δημοσιοποίηση του θέματος μάλλον κακό κάνει στον Portnoy. Τελικά με σημερινή ανάρτησή του ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του!!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου