CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL

• Οι Armored Saint επιστρέφουν με νέο άλμπουμ. Τίτλος του "Win Hands Down" και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.  Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για   το διάδοχο του La Raza(2010), παρά μόνο ότι το συγκρότημα θα βγει ton Maio περιοδεία με τους Saxon.
• Μετά από 29 χρόνια καριέρας, οι LA Guns ανακοίνωσαν ότι θα ηχογραφήσουν ένα blues άλμπουμ, προς τιμή του παραγωγού Andy Johns, που συνδύασε το   ονομά του με μια σειρά μεγάλων άλμπουμ για τους .Led Zeppelin, Van Halen και Rolling Stones και πέθανε το 2013."Μόλις τελειώσουμε την περιοδεία   μας θα μπούμε στο studio για να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις» έγραψε στο facebook ο Phil Lewis Looks και συνέχισε με το….(τι το ήθελε) «θα είναι   κάτι ανάμεσα σε «White Stripes και Led Zeppelin»’
• Λύθηκε η δικαστική διαμάχη που είχε ο πρώην ντράμερ των Cheap Trick have, Bun E Carlos και τα τρία υπόλοιπα μέλη. Ο χρυσόδετος και ασήκωτος   τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Brad Carlson, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Bun E Carlos, είχε μηνύσει τα υπόλοιπα μέλη     γιατί  τον υποχρέωσαν αν απομακρυνθεί από τα ο συγκρότημα αλλά κι από την εταιρεία που είχαν και έχασε τα εισπρακτικά δικαιώματά του. Σύμφωνα με   δήλωση του τραγουδιστή Robin Zander,το θέμα λύθηκε αλλά ο Carlos δεν θα παίξει στα live ούτε θα ηχογραφεί μαζί τους.
• Ο πρώην οργανίστας (σ.σ. ο ποιός;) των Iron Maiden, Tony Moore λίγες ημέρες μετά το reunion των πρώτων μελών του συγκροτήματος (1977) θα   κυκλοφορήσει το  single "Rockstars Don't Retire". Ο Moore έπαιξε μια και μοναδική συναυλία με τους Iron Maiden κι αποχώρησε καθώς ο ήχος των   πλήκτρων δεν κόλλαγα καθόλου με το συγκρότημα.
• Με μια ήπια ευγενική επιστολή προς τον πρόεδρο της Ινδονησίας, Joko Widodo, ο Tony Iommi κάνει έκκληση να χαρίσει τη ζωή σε δύο άνδρες που   καταδικάστηκαν σε θάνατο το 2006 και από ποινή θανάτου να την μετατρέψει σε ισόβεια. Οι Aυστραλοί, Αndrew Chan και Myuran Sukumaran,   συνελήφθησαν το 2005 όταν προσπάθησαν να εισάγουν ποσότητα ηρωίνης στη χώρα, και έκτοτε ζητούν την επιείκεια του προέδρου, αλλά χωρίς   αντίκρισμα, καθώς ο νόμος είναι αυστηρός.  Ο Πρόεδρος της Ινδονησίας είναι γνωστός για την αγάπη του στην metal μουσική με αγαπημένα   συγκροτήματα τους Metallica, Megadeth, Napalm Deth και Lamb Of God. Μάλιστα το 2013 είχε παρακολουθήσει την συναυλία των Metallica στην   Τζακάρτα. Για το θέμα της θανατικής καταδίκης των δύο εμπόρων ναρκωτικών και οι  Napalm Death, είχαν ζητήσει από τον Widodo να δείξει επιείκεια   στο θέμα της εκτέλεσης των δύο εμπόρων ναρκωτικών.
• “Cauterize" είναι ο τίτλος των Tremonti, του προσωπικού συγκροτήματος  του κιθαρίστα των Alter Bridge και των Creed, Mark Tremonti. Το   “Cauterize" θα κυκλοφορήσει τον Μάιο σε παραγωγή του  ο Michael "Elvis" Baskette.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου