CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (10/3/15)

• Πολυάσχολος ο Michael Sweet, τραγουδιστής των ιστορικών Stryper, αφού λίγο μετά την κυκλοφορία του καλού άλμπουμ του με τον George Lynch, «Only   to Rise», κυκλοφορεί με το συγκρότημα του, τους Strypre το νέο τους άλμπουμ. Τίτλος του "Fallen", και θα κυκλοφορήσει αργά το 2015. Πάντως ήδη   διέρρευσε ότι θα περιέχει τη διασκευή τους στο κομμάτι των Black Sabbath, "After Forever.
• Μ’ ένα άλμπουμ που περιέχει demos αλλά κι αρκετά ακυκλοφόρητα κομμάτια θα κάνουν την εμφάνισή τους στα δισκοπωλεία οι Tigertailz. Τίτλος του   ‘Lost Reelz’ και θα περιέχει 18 τραγούδια.
• Ο μπασίστας Trevor Bolder έφυγε από τη ζωή το 2013 έχοντας πίσω του μια μεγάλη καριέρα τόσο  με τους Uriah Heep, με τους Wishbone Ash, όσο και   με τους The Spiders from Mars, το συγκρότημα που συνόδευε τον David Bowie τη δεκαετία του ’70. Αρκετό καιρό πριν ‘φύγει’ είχε αρχίσει να   ηχογραφεί το προσωπικό του άλμπουμ, με συμμέτοχες των  Mick Box, Lee Kerslake, Laurie Wisefield και του τραγουδιστή των Def Leppard,  Joe   Elliott. Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας κάτι που όμως αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
• Δείτε εδώ το video των Black Star Riders για το τραγούδι τους The Killer Instinct 
• Το άλμπουμ των Accept 'Objection Overruled'(1993) θα επανακυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου από την HNE Recordings. Θα περιέχει τα 11 κομμάτια της   αρχικής κυκλοφορίας με τα τότε singles "I Don't Wanna Be Like You", "All Or Nothing" και "Slaves To Metal", επί πλέον artwork και ένθετο  γραμμένο από τον Malcolm Dome και βασίζεται σε συνεντεύξεις των μελών του συγκροτήματος.
• Τα 40,248 αντίτυπα έφθασαν οι πωλήσεις ης επανακυκλοφορίας του άλμπουμ των Led Zeppelin, "Physical Graffiti", την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του  πούλησε στην Αμερική  και μπήκε στο No. 11 του The Billboard 200 chart.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου