ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: OI DEEP PURPLE ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.

Μιλώντας στην κάμερα του Andertons Music Co. κατά τη διάρκεια του NAMM, ο κιθαρίστας των Deep Purple Steve Morse, δήλωσε ότι δουλεύει πάνω σε δύο ξεχωριστά άλμπουμ. Το ένα το είναι των Flying Colors και το άλλο αυτό των Deep Purple! O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταίο άλμπουμ των Τιτανοτεράστιων ήταν το «InFinite» (2017) και μάλιστα είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να είναι το τελευταίο στην καριέρα τους, για αυτό και το ονόμασαν έτσι. Η  «The Long Goodbye» tour δεν έχει τελειώσει και ίσως το συγκρότημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Morse το συγκρότημα προσθέσει ακόμα ορισμένες ημερομηνίες στην Αμερική.
Για όσους δεν ξέρουν ποίοι είναι οι Flying Colors, αποτελούνται από τους Steve Morse κιθάρα (Deep Purple), Neal Morse πλήκτρα καμία σχέση μεταξύ τους (Spock’s Beard, Transatlantic), Dave LaRue μπάσο(Dixie Dregs), Mike Portnoy ντραμς και Casey McPherson τραγούδι (Alpha Rev).
Η NAMM είναι μια έκθεση μουσικών οργάνων και οργάνων τεχνολογίας μουσικής όπου εκτός από την παρουσίαση υπάρχουν πολλά events με συμμετοχές μουσικών.
Η φετινή  ΝΑΜΜ διεξήχθη στο Anaheim από τις 24 έως και τις 27 Ιανουαρίου.

1/2/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου