NEWS OF THE WORLD (28/6/17)

• Μήνυση κατά του πρώην ντράμερ τους Artimus Pyle, κατέθεσαν οι Lynyrd Skynyrd, με αιτία μια ταινία που ετοιμάζει σχετικά με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του 1977, από το οποίο ήταν ένας από τους επιζήσαντες. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Pyle ήταν ντράμερ του συγκροτήματος μεταξύ 1974-1977 και 1987-1991 κι η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 11 Ιουλίου. Ο Pyle” μετά από δικαστική απόφαση, άλλαξε τον τίτλο στην ταινία κι από “Free Bird” την ονόμασε “Street Survivors: The True Story of the Lynrd Skynyrd Plane Crash, ενώ του απαγορεύτηκε να χρησιμοποιήσει τη μουσική του συγκροτήματος στην ταινία. Τώρα, ο Gary Rossington, ο Johnny Van Zant και οι αντιπρόσωποι των υπολοίπων θανόντων πρώην μελών των Lynyrd Skynyrd τον μήνυσαν για να σταματήσει την παραγωγή της ταινίας επικαλούμενοι μια συμφωνία που είχε υπογραφεί το 1988, η οποία απαγόρευε από οποιοδήποτε μέλος να παρουσιάσει την ιστορία των Lynyrd Skynyrd κι επιτρέπεται να παρουσιάσει την προσωπική του ιστορία!
• Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην τραγουδιστή των Black Sabbath, Tony Martin, ο κιθαρίστας Tony Iommi. Μάλιστα είπε ότι θα ήθελε τα 6 άλμπουμ που ηχογράφησαν μαζί να επανακυκλοφορούσαν remastered (σ.σ.κι εμείς). Θυμίσουμε ότι οι Martin και Iommi συνεργάστηκαν στα άλμπουμ των Black Sabbath, "The Eternal Idol" (1987), "Headless Cross" (1989), "Tyr" (1990), "Cross Purposes" (1994), "Cross Purposes Live" (1995) και "Forbidden" (1995).
• Καινούργιο κομμάτι έχουν κι οι Alter Bridge. Τίτλος του "Cradle To The Grave".
• "Θα είναι το άλμπουμ  μας με τον πλουσιότερο ήχο που έχουμε κάνει έως τώρα’ διαμηνύει ο Dave Grohl για το καινούργιο άλμπουμ των Foo Fighters που θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου με τίτλο"Concrete And Gold" κι προαναγγέλλει τη συμμετοχή του μεγαλύτερου pop star όλων των εποχών. Να υποθέσουμε τον Paul McCartney; Για την εμφάνιση των Foo Fighters στο Ηρώδειο διαβάστε εδώ.
• Δείτε το video του Chris Cornell για το καινούργιο τραγούδι του "The Promise" που ακούγεται στην ταινία "The Promise" κι αναφέρεται στη γενοκτονία των αρμενίων.
• Πέθανε σε ηλικία 66 ετών Jimmy Nalls, κιθαρίστας των Sea Level αλλά και Allman Brothers.Βασική αιτία θανάτου του, οι παρενέργειες από την ασθένεια του Parkinson.
• Μεγάλη διάσταση όπως άλλωστε αναμενόταν πήρε η λίστα με 10 άλμπουμ που επηρέασαν την καριέρα του Rob Halford. Σύμφωνα λοιπόν με τον θρυλικό τραγουδιστή των Judas Priest, πρώτο στη λίστα βρίσκεται το ομότιτλο άλμπουμ των Black Sabbath (1970 ) κι ακολουθεί το Kill them all των Metallica (1983). Διαβάστε τη λίστα με τα 10 καλύτερα άλμπουμ, όπως την παρουσίασε ο Rob Halford.
01. BLACK SABBATH - "Black Sabbath" (1970)
02. METALLICA - "Kill 'Em All" (1983)
03. KORN - "Korn" (1994)
04. IRON MAIDEN - "Iron Maiden" (1980)
05. SLAYER - "Reign In Blood" (1986)
06. PANTERA - "Cowboys From Hell" (1990)
07. DIO - "Holy Diver" (1983)
08. EMPEROR - "Anthems To The Welkin At Dusk" (1997)
09. SLIPKNOT - "Slipknot" (1999)
10. MOTÖRHEAD - "Ace Of Spades" (1980)
Αίσθηση κάνει η απουσία έστω κι ενός άλμπουμ των Τιτανοτεράστιων!
• Δείτε τον Udo Dirkschneider να ερμηνεύει το "Living For Tonite" από το cd/dvd/blu-Ray βινύλιο "Live – Back To The Roots - Accepted!" (διάβασε εδώ).


• Δείτε ένα μικρό video διάρκειας 1 λεπτού από το studio με ήχο από το καινούργιο άλμπουμ των Eloy!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου