ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ FOO FIGHTERS ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο Θέατρο (διάβασε εδώ) δημιουργεί δυο σοβαρά ερωτήματα. Το πρώτο και σοβαρότερο είναι η μη διανομή εισιτηρίων κι η δυνατότητα παρακολούθησης μόνο με προκλήσεις οι οποίες θα διανεμηθούν μέσω του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Πολιτισμού!
Αυτόματα οι fans του συγκροτούντος απομονώνονται από την δυνατότητα να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα και θα πρέπει να βρουν πρόσκληση μέσω δύο δημόσιων φορέων (σ.σ. ωχ Παναγιά μου!). Όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ με τη τρόπο θα μοιραστούν οι προσκλήσεις! Στην καλύτερη περίπτωση να δώσουν μερικές μέσω ραδιοσταθμών και οι υπόλοιπες στους ημέτερους. Εύχομαι το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία να ξέρει τι πάει να δει κι επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν κανονικά εισιτήρια. Στην ανακοίνωση δεν αναγράφεται ο λόγος μη διάθεσης εισιτηρίων που θυμίζει άλλες εποχές κι άλλα πολιτεύματα.
Το δεύτερο ερώτημα είναι το ως πότε οι δημοσιογράφοι προς χάριν ευκολίας κι ασχετοσύνης θα τα χαρακτηρίζουν όλα Heavy rock/metal κλπ.  Διαβάζοντας το κείμενο της ανακοίνωσης, θα παρατηρήσατε ότι οι Foo Fighters χαρακτηρίζονται σαν συγκρότημα του ‘σκληρού rock”. Μα καλά, τόσοι φορείς, τόσα χρήματα δαπανώνται, τόσο πολύ κόβεστε για τη διαφύλαξη των αρχαίων που δεν σηκώσατε ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε τι στο καλό παίζουν αυτοί οι Foo Fighters; Καταλαβαίνω, δεν τους ξέρετε, ούτε είστε υποχρεωμένοι αν τους ξέρετε. Είστε όμως υποχρεωμένοι να λαμβάνετε τα μέτρα σας.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου