NEWS OF THE WOLRD (20/6/17)

• Τέσσερα όμορφα κορίτσια, από 4 διαφορετικές χώρες, σχημάτισαν τις Exit Eden. Πρόκειται για τις Amanda Somerville, Clémentine Delauney, Marina La Torraca και Anna Brunner, που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο "Rhapsodies In Black" στις 4 Αυγούστου.
• Καινούργιο άλμπουμ έχει ο 72χρονος άγγλος κιθαρίστας Robin Trower. Θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου με τίτλοTime and Emotion.
• Οι πορτογάλοι Moonspell θα κυκλοφορήσουν στις 3 Νοεμβρίου το νέο τους άλμπουμ, εξ ολοκλήρου στη μητρική τους γλώσσα. Τίτλος του "1755" κι αναφέρεται στο σεισμό που χτύπησε τη Λισσαβώνα το 1755.
• Δείτε το lyric video του Σπύρου Καμπασακάλη και του Χρήστο Πάλλα με την guest εμφάνιση του Bob Katsionis στο σόλο keyboards. Το κομμάτι τιτλοφορείται The Unborn (Edge Of Spacetime Part 2).
• Δείτε ένα δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ των Stone Sour. Τίτλος του κομματιού “Mercy".
• Το μεγάλο αγγλοαμερικάνικο συγκρότημα των Fleetwood Mac,  επιστρέφει για ακόμα μία περιοδεία στην Αμερική. Το συγκρότημα που έχει πουλήσει περισσότερους από 100.000.000 δίσκους σ’ όλο τον πλανήτη θα περιοδεύσει στην Αμερική με την κλασική σύνθεση των Stevie Nicks, John McVie, Lindsey Buckingham, Christin McVie και Mick Fleetwood.  Πρόσφατα, δύο μέλη του συγκροτήματος, οι Lindsey Buckingham και Christin Mc Vie κυκλοφόρησαν το άλμπουμ με τίτλο τα ονόματά τους (Lindsey Buckingham/Christine McVie ).Η περιοδεία προγραμματίζεται για το 2018 στην Αμερική.
• Χωρίς να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες, ο πρώην τραγουδιστής των Judas Priest, Tim "Ripper" Owens θα συνεργαστεί με τον κιθαρίστα των Savatage και Tans Siberian Orchestra, Chris Caffery, σ' ένα project με παραγωγό τον Roy "Z" Ramirez.
• Πολλοί λίγες πληροφορίες έγιναν γνωστές για το νέο άλμπουμ των Saxon, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 και θα τιτλοφορείται "Thunderbolt.  Ο διάδοχος του "Battering Ram" (2015) έχει ήδη δουλευτεί από τον παραγωγό Andy Sneap κι όπως έχει δηλώσει ο Biff Byford το τραγούδι 'They Played Rock And Roll' είναι αφιερωμένο στον Αρχηγό Lemmy.
• Δύο ακόμα άλμπουμ από την πλούσια κι ενδιαφέρουσα δισκογραφία των Emerson, Lake & Palmer θα επανακυκλοφορήσουν remastered. Πρόκειται για τα  Black Moon(19920 και In The Hot Seat (1994) που είναι και τα τελευταία της δισκογραφίας τους που θα επανακυκλοφορήσουν (για ακόμα μια φορά) στις 28 Ιουλίου. Η επανακυκλοφορία τους θα γίνει σε cd, βινύλιο και HD digital download με τα cd και βινύλιο να περιέχουν ένθετα γραμμένα από το δημοσιογράφο Chris Welch και πολλά bonus κομμάτια.
• Λίγοι θα θυμούνται τους σκοτσέζους Gun που το 1989 είχαν μια μικρή επιτυχία με το "Better Days"αλλά και τη διασκευή τους στο κλασικό funk των Cameos, Word Up. Οι Gun επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται  'Favourite Pleasures' και θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.
• Τέλος, θυμηθήκαμε το κλασικό video των Manowar, "Gloves of Metal".


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου