NEWS OF THE WORLD (14/6/17)

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, η ηθοποιός/μοντέλο/σχεδιάστρια Anita Pallenberg, γνωστή για τις σχέσεις της με τον Brian Jones και Keith Richards. Γεννημένη στη Ρώμη από γερμανούς γονείς, η Pallenberg γνώρισε το 1965 σε μια εμφάνιση των Rolling Stones, τον κιθαρίστα Brian Jones με τον οποίον συνδέθηκε όμως μετά το θάνατο του έγινε ζευγάρι με τον άλλο κιθαρίστα του συγκροτήματος Keith Richards. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της ασχολήθηκε με τη μόδα. Είχε παίξει στις ταινίες Barbarella και Performance ενώ με τον Keith Richards απέκτησε 3 παιδιά. Τα αίτια θανάτου της δεν  ανακοιώθηκαν.
 • Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Phil Collins όταν σκόνταψε και έπεσε με το μέτωπο σε καρέκλα. Αμέσως τον πήγαν στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ράμματα για ένα σοβαρό χτύπημα στην κόχη του ματιού και αναρρώνει καλά. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες. Φυσικά οι προγραμματισμένες συναυλίες του της 8ης και 9ης Ιουνίου στο Royal Alber Hall αναβάλλονται αλλά οι εμφάνισεις του στην Ευρώπη θα γίνουν κανονικά. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Phil Collins που επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από 10 χρόνια απουσίας, λόγω προβλημάτων που είχε με τη μέση του.
•Δείτε το live video των SL Theory, Time Won't Matter Anymore με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Αντωνόπουλου, από το cd/dvd που θα κυκλοφορήσει εντός ετου 2017εντός του έτους. Το συγκρότημα θα εμφανισθεί στις 30 Ιουνίου στο Chania Rock festival.
• Το μάθαμε κι αυτό. Οι Guns’n’Roses κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στη Ζυρίχη στις 7 Ιουνίου, έπαιξαν το "Whole Lotta Rosie" των AC/DC όπου ο Αxl Rose το αφιέρωσε στην σκυλίτσα του που είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα!
•Κι άλλο καινούργιο video. Αυτή τη φορά από τους δανούς Volbeat. Τίτλος του Black Rose και θα το βρείτε στο άλμπουμ τους “Seal The Deal & Let’s Boogie”.
• Παρ’ όλο που το θέμα της τελευταίας ψηφοφορίας για την ασφάλεια των συναυλιών ήταν πολύ σοβαρό  είχε μικρή επισκεψιμότητα. Η επιλογή «να γίνονται συναυλίες μόνο σε μικρούς χώρους»’ πήρε 0% , η επιλογή «εδώ είναι Ελλάδα δεν γίνονται τέτοια» 25% ενώ πρώτη βγήκε η επιλογή «να λαμβάνονται σοβαρά μέτρα ασφαλείας (σωματικός έλεγχος/ηλεκτρομαγνητική πύλη» πήρε 75%, δείγμα ότι ο κόσμος ανησυχεί. Η καινούργια ψηφοφορώ, έχει θέμα την παρουσία rock συναυλιών σε αρχαία θέατρα.
• Το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ των Panzer, του συγκροτήματος, όπου συμμετέχουν ο Schmier των Destruction, Pontus Norgren των Hammerfall, ο V.O. Pulver (G.U.R.D., Poltergeist) κι ο πρώην κιθαρίστας των Accept και Running Wild, Stefan Schwarzmann . Ο τίτλος του άλμπουμ είναι "Fatal Command".
• Δείτε το video των Quiet Riot για το τραγούδι τους “Freak Flag" από το  άλμπουμ τους "Road Rage" με τον καινούργιο τραγουδιστή James Durbin. Επίσης δείτε το καινούργιο video των Nickelback "Song On Fire".
• 12 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του προσωπικού άλμπουμ Scream (2005), ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath, Tony Martin, ετοιμάζει το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ. Μαζί του δουλεύουν οι Danny Needham ντραμς κι ο κιθαρίστας Scott McCellan . Το άλμπουμ δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο με πιθανότερο να είναι το Thornz.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου