TOP OF THE BILL (30/3/17)

• Δείτε το video των 1000Mods  για το τραγούδι “Electric Carve” που προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους “Repeated Exposure to…”. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο 6ο Los Almiros Festival που θα γίνει  στον Αλμυρό Μαγνησίας, στις 4 και 5 Αυγούστου 2017. Μαζί τους θα είναι κι οι Brant Bjork, Thrax Punks, Lost Apes, The Offenders, Despite Everything, Stixoima, Dendrites, Mr. Highway Band, Kadavar, Βέβηλος, One Hour Before The Trip, Planet of Zeus και Naxatras.
• Αποχώρησε από τους Threshold ο τραγουδιστής Damian Wilson κι αντικαταστάθηκε από τον Glynn Morgan, που ήταν τραγουδιστής των Threshold την τριετία 1994-1996!
• Τη συναυλία του Timo Tolkki στο Piraeus 117 Academy στις 21 Απριλίου 2017 στην Αθήνα θα ανοίξουν οι Elysion και οι The Silent Wedding.
• Το γύρω του κόσμου κάνει το ατύχημα του ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason που έβγαλε εκτός δρόμου την McLaren F1 GTR στο Goodwood Circuit. Δείτε το σχετικό video. Να θυμίσουμε ότι είναι φαν των αυτοκινήτων ταχύτητας και μέχρι πρότινος έτρεχε σε αγώνες ταχύτητας.
• Δείτε το πρώτο video που παρουσίασαν οι Snakecharmer με τίτλο "That Kind Of Love" από το δεύτερο άλμπουμ τους "Second Skin". Διαβάστε εδώ ποίοι είναι οι Snakechamer.
• Στις 7 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει νέος δίσκος των Riverdogs με τίτλο "California".
• Κι οι Warrant έχουν καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του "'Louder Harder Faster'. Από την αρχική σύνθεση του συγκροτήματος παραμένουν οι Erik Turner κιθάρα, Jerry Dixon μπάσο, Joey Allen κιθάρα και Steven Sweet ντραμς, ενώ στο μικρόφωνο είναι ο Robert Mason (Lynch Mob, Cry of Love).
• Δείτε το καινούργιο video των Rockin’Dead για το τραγούδι “Fighter’s Anthem” που γράφτηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του συγκροτήματος με το ΖΜΑΚ Pro-Wrestlingpromotion και τον Πέτρο Πολυχρονίδη και αποτελεί το επίσημο theme του μεγαλύτερου ετησίου event της διοργάνωσης, του ZMAK Champions, που θα λάβει χώρα στις 8 Απριλίου 2017» αναφέρει το δελτίο τύπου του συγκροτήματος.
«Πρόκειται για ένα New Rock / Rap τραγούδι το οποίο αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του Wrestling και των Fighting sportsγενικότερα, και αποδίδει φόρο τιμής στους μαχητές που αγωνίζονται θέτοντας  την ζωή τους σε κίνδυνο προς ψυχαγωγία του κοινού - γιατί στην τελική πρόκειται για ένα Show, ένα βάρβαρο αλλά συναρπαστικό Show!!!
Περισσότερες πληροφορίες για τους The Rockin' Dead θα βρείτε στα: www.rockindead.com, www.facebook.com/rockindeadofficial
 Για το ZMAK θα βρείτε στα: www.zmakgr.com, www.facebook.com/ZMAKwrestling




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
 


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου