TOP OF THE BILL (26/3/17)

• Τελικά δεν θα σταματήσει τόσο εύκολα ο Udo να τραγουδά τα τραγούδια των Accept. Μετά την επιτυχία της περιοδείας του που πέρασε κι από εδώ, ο Udo ανήγγειλε ότι θα συνεχίσει και φέτος να περιοδεύει τραγουδώντας Accept ενώ ετοιμάζει το καινούργιο του άλμπουμ.
• Δείτε το καινούργιο video των Lacuna Coil με τίτλο “Blood, Tears, Dust” από το πρόσφατο άλμπουμ τους “Delirium”.
• Ακόμα ένα video από το πρόσφατο καλό άλμπουμ τους, “Sword Songs” παρουσίασαν οι Grand Magus. Τίτλος του τραγουδιού “Freja’s Choice”, που αναφέρεται στη θεά του έρωτα και της ομορφιάς αλλά και του πολέμου, της μάχης, που είναι η Freja.
• Το σουηδικό heavy συγκρότημα των Heavy Load, που προϋπήρξαν των Europe κι όλης της γνωστής σουηδικής/σκανδιναβικής metal σχολής , θα δει όλα τα άλμπουμ του να επανακυκλοφορούν remastered με bonus υλικό.  Τα αδέρφια Ragne και Styrbjörn Wahlquist που σχημάτισαν το συγκρότημα, έχουν αναλάβει το remastering των αυθεντικών αναλογικών ταινιών και  θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο σε  deluxe digipak CD και βινύλια με bonus τραγούδια, στίχους, ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και ένθετο γραμμένο από τα δύο αδέρφια. Το πρώτο άλμπουμ των Heavy Load που θα επανακυκλοφορήσει στην αρχή του καλοκαιριού θα είναι το  "Stronger Than Evil" που ήταν και το τελευταίο στη δισκογραφία.
• Αν και οι κυκλοφορίες βινυλίου για την Record Store Day (διάβασε εδώ) δεν φθάνουν στη χώρα μας, αξίζει να αναφερθούμε στην επανακυκλοφορία του "The Def Leppard EP" που αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1979.Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το "The Def Leppard EP" είχε ηχογραφηθεί στο Νοέμβριο του 1978 σε παραγωγή του συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει από τη δική τους ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Bludgeon Riffola.
Track listing :

01. Ride Into The Sun (2:57)
02. Getcha Rocks Off (3:44)
03. The Overture (7:56)
• Δείτε ακόμα ένα video από το καινούργιο άλμπουμ των Body Count. Τιτλοφορείται "Black Hoodie" και το άλμπουμ τους "Bloodlust"θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου.
• Δείτε το EPK για το καινούργιο άλμπουμ των House of Lords, "Saint Of The Lost Souls".
• Καινούργιο project για τον έως χθες άγνωστο τραγουδιστή των Lords of Black αλλά και Rainbow, Ronnie Romero. Μαζί με τους Magnus Karlsson κιθάρα (Magnus Karlsson's Free Fall, Primla Fear) και Mike Terrana ντραμς (Tarja, Rage, Axel Rudi Pell) σχημάτισε τους Ferrymen. Δείτε το EPK που ακολουθεί.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου