TOP OF THE BILL (21/3/17)

• Ο νυν ντράμερ των Scorpions και πρώην Motorhead, Mikkey Dee, επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες, για πρώτη φορά, το άγαλμα του Lemmy στο the Rainbow Bar & Grill στην Καλιφόρνια.
• Μιλώντας στο The Metal Voice, o Biff Byfford είπε ότι το επόμενο άλμπουμ των Saxon: θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 κι αυτό λόγω των υποχρέωσαν του παραγωγού Andy Sheep (αυτή  την εποχή είναι απασχολημένος με το νέο άλμπουμ των Judas Priest). Ήδη έχουν ηχογραφήσει 7 τραγούδια κι απομένουν άλλα τρία, ενώ θα υπαρχή κι ένα ντουέτο με έναν καλλιτέχνη εκτός της λογικής των Saxon!(δεν αποκάλυψε το όνομά του/της). Ακόμα είπε ότι το καινούργιο άλμπουμ θα έχει ένα τραγούδι που οι στίχοι του αναφέρονται στον Nosferatu κι ένα τραγούδι-tribute στους Motorhead  που τιτλοφορείται "They Played Rock N' Roll".
• Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού, για πολλούς το καλύτερο άλμπουμ του 2016, οι Testament, δια στόματος  Chuck Billy δήλωσαν ότι το επόμενο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει το 2018.
• Άλλα συγκροτήματα, όταν γίνονται δεκτά στο Rock And Roll Hall Of Fame, σκοτώνονται για το πιο παλαιότερο μέλος δεν θα κάνουν δεκτό να παίξει μαζί τους, οι Pearl Jam προσκάλεσαν να παραστούν στην τελετή όλους τους ντράμερς που πέρασαν από το συγκρότημα, συνολικά 5!

• Τις ημέρες που έφυγε ο Chuck Berry, έφυγε κι ένας άλλος μεγάλος των blues, o  James Cotton, εξ αιτίας πνευμονίας. Δεξιοτέχνης της φυσαρμόνικας, ο Cotton ήταν 81 ετών, ενώ από τις αρχές της δεκαετίας του 90 είχε νικήσει τον καρκίνο στον λάρυγγα. Είχε παίξει με τους Janis Joplin, Muddy Waters, ενώ στο άλμπουμ του Cotton Mouth Man (2013) μαζί του έπαιξαν κι οι  Gregg Allman, Joe Bonamassa, Chuck Levell, Keb Mo, Ruthie Foster, κ.α.
• 4 ημερομηνίες για τη Μ. Βρετανία ανακοίνωσε ο Michael Schenker για το Νοέμβριο. Η είδηση είναι ότι μαζί του παίρνει τρεις τραγουδιστές που πέρασαν από τις τάξεις των Michael Schenker Group και συγκεκριμένα τους Gary Barden, Graham Bonnet και Robin McAuley. Μαζί του ακόμα ο κιθαρίστας/οργανίστας Steve Mann, ο μπασίστας Chris Glen κι ο ντράμερ Ted McKenna.
• Ο γιός του Ginger Baker, Kofi, ο γιός του Jack Bruce, Malcolm κι ο ανιψιός του Eric Clapton, Will Johns, θα περιοδεύσουν στην Αυστραλία/Ν. Ζηλανδία για να γιορτάσουν τα 50 των Cream. Το όνομα που διάλεξαν είναι πολύ κοντά στο αρχικό, The Music Of Cream και μαζί τους θα εμφανιστεί ο Glenn Hughes! Δεν ξέρουμε πώς θα αποδώσουν τα τραγούδια, αλλά από λογότυπο πάνε καλά!



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου