TOP OF THE BILL (18/3/17)

• Το διάδοχο του "Redeemer Of Souls" (2014) έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν οι Judas Priest με τους Tom Allom και Andy Sneap στην παραγωγή. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του καλοκαιριού.
• Το 21ο(!) προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο κιθαρίστας Richie Kotzen με τίτλο Salting Earth. Στις 2 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Γερμανών thrash metallers Tankard με τίτλο "One Foot In The Grave". Νέο άλμπουμ έχει κι ο Glenn Danzing. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαϊου. Κι σε όσους έλειψαν οι Rhino Bucket, τους πληροφορούμε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο"The Last Real Rock 'N' Roll".
    • Εντυπωσιακό άλμα στο chart του Billboard, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα το άλμπουμ των Metallica, "Hardwired… To Self-Destruct". Από το No. 14 βρέθηκε στο No. 2 με πωλήσεις 81,000 αντιτύπων! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το Hardwired… To Self-Destruct" είχε πάει στο Νο1 πουλόντας εκείνη τη συγκεκριμένη εβδομάδα 291,000 αντίτυπα μόνο στην Αμερική. Είδες τι κάνει η Lady Gaga;
• Το ασύλληπτο νούμερο των 10.000.000 αντίτυπων ξεπέρασε το άλμπουμ των καναδών Nickelback στην Αμερική σε πωλήσεις είτε φυσικού είτε επίσημου streaming και τιμήθηκε με απονομή διαμαντένιου δίσκου!
• Η αγγλική metal εταιρεία Earache Records θα επανακυκλοφορήσει δίσκους της σε βινύλιο μετά από παραγγελία των fans οι οποίοι θα το παραλαμβάνουν στην πόρτα του σπιτιού τους! Η Earache Records έχει στο δυναμικό της ονόματα όπως  Napalm Death, Akercocke, Bolt Thrower, Godflesh, Morbid Angel κ.α και το Minimum για να τυπωθούν σε βινύλιο είναι 500 αιτήσεις fans!
• Δείτε το πρώτο τραγούδι που παρουσίασε το νέο συγκρότημα της κιθαρίστριας Νancy Wilson των Heart. Το συγκρότημα ονομάζεται Roadcase Royal και το τραγούδι Get Loud. Τραγουδίστρια είναι η Liv Warfield πρώην συνεργάτιδα του Prince.
• Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο κιθαρίστας των Surfaris, Jim Fuller. To συγκρότημα έμεινε στην ιστορία της μουσικής με το (θεο)κλάσικο Wipe Out (Νο2 Αμερική 1963) το κορυφαίο τραγούδι του surf rock. Άλλες επιτυχίες των Surfaris ήταν τα Surfer Joe ( Νο 61, 1963) και Point Panic (Νο  49, 1963). Ο Fuller αποχώρησε το 1966 αλλά συμμετείχε σε όλα τις επανασυνδέσεις τους κι είχε σχηματίσει τους Jim Fuller and the Beatnik.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου