TOP OF THE BILL (20/2/17)

• To δέκατο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν οι Skyclad στις 28 Απριλίου. Τίτλος του "Forward Into The Past" και σηματοδοτεί την επιστροφή στο συγκρότημα του κιθαρίστα Dave Pugh. Ο ήχος τους παραμένει heavy metal/traditional folk κι οι στίχοι τους κινούνται στο γνωστό πολιτικοπεριβαλοντολογικό πλαίσιο.
•  Δείτε το video για το ολοκαίνουργιο τραγούδι των Chickenfoot "Divine Termination", που περιλαμβάνεται στο  "Best + Live" (διαβάστε εδώ).
• Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρώην τραγουδιστής των White Lion, Mike Tramp, διέψευσε τις όποιες ελπίδες για επανασύνδεση του συγκροτήματος 
• Εντυπωσιακή είσοδο στο βρετανικό chart έκανε το καινούργιο άλμπουμ των Thunder, Rip It Up. Αυτή είναι η …εντυπωσιακότερη είσοδος άλμπουμ των Thunder μετά το Νο2 του Laughing on Judgement Day(1992.
Η. απόδειξη ονοματοδοσίας....
• Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς ονομάζουν τα παιδιά τους με ονόματα αγαπημένων τους rock stars. Αυτή τη φορά ένα ζευγάρι από τη Βολιβία ονόμασε επίσημα το αγοράκι τους Iron Maiden.
•  Οι Backyard Babies θα κυκλοφορήσουν στις 24 Απριλίου το DVD "Live At Cirkus". Το 23ο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου ο John Mellencamp με τίτλο "Sad Clowns & Hillbillies".
• Η τελευταία ψηφοφορία με θέμα «Το σχεδόν πλήρες line up του Rockwave, εσείς θα πηγαίνατε», το 53% απάντησε «όχι γιατί δεν υπάρχει Metal ημέρα», 28% «Δεν ξέρω, εξαρτάται από τα χρήματα, την παρέα...», 14%, «Όχι, έχω δει πολλές φορές τα συγκροτήματα στο παρελθόν» και 6% «Ναι, είναι θεσμός». Πάρτε μέρος στην καινούργια ψηφοφορία με θέμα τους Metallica και την Lady Ga Ga!
• Ανακοινώθηκε ότι στις 28 Ιουλίου, στο Symphony Hall του Birmingham, θα διοργανωθεί tribute συναυλία στη μνήμη του σπουδαίου οργανίστα των Emerson Lake and Palmer, Keith Emerson (διάβασε εδώ) . Τίτλος της βραδιάς Keith Emerson: A Musical Celebration Of Life και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ο μόνος επιζών της θρυλικής τριάδας, ο ντράμερ Carl Palmer, o Rick Wakeman, o Rachel Flowers (ένας καινούργιος ταλαντούχος πιανίστας από την Αμερική), οι Noddy’s Puncture (το tribute συγκρότημα στους ELP), οι Symphony Orchestra και αναμένονται κι άλλα ονόματα. Διαβάστε εδώ το λόγο για τον οποίον αυτοκτόνησε ο Keith Emerson, ενώ να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες πέθανε κι ο μπασίστας/κιθαρίστας του συγκροτήματος, Greg Lake (διαβάστε εδώ)
• Ένα 2DVD, 2 Blu-ray και 4CD live άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Neal Morse Band στις 24 Μαρτίου. Τίτλος του Morsefest 2015 και εκτός του Mike Portnoy, στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν άλλοι 38 μουσικοί(!), δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη prog orchestra. To Morsefest διήρκεσε 2 βραδιές και κάθε μια παρουσιάζεται στα dvd.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου