DAZED AND CONFUZED (6/11/16)

• Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του καινούργιου του live άλμπουμ με κομμάτια των Accept, με τίτλο  "Back To The Roots - Farewell To Accept", ο Udo Dirkschneider είπε: “Δεν ξέρω πότε θα αποσυρθώ. Όσο περνάω καλά θα περιοδεύω. Ήδη ετοιμάζω τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ (το διάδοχο του "Decadent" (2015), αλλά προέχει η αμερικάνικη περιοδεία που θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο».
• Στις 23 Μαρτίου του 1984 έκανε πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες η πρώτη ταινία, από τις εφτά συνολικά, της «Μεγάλης των μπάτσων σχολής». Ένας από τους νεοσύλλεκτους, που μπήκαν τότε στη σχολή, ήταν και ο Leslie Barbara ή κατά κόσμον Scott Donovan. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο. Έχουν περάσει 32 χρόνια από τότε και ο 70χρονος, πλέον, ηθοποιός συνεχίζει ακάθεκτος να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. (Χάρης Πάνος)

• Ο 56χρονος αμερικάνος ηθοποιός Val Kilmer φαίνεται ότι νίκησε τον καρκίνο και μπορεί να επιστρέψει στον κινηματογράφο. Ο Kilmer είχε προσβληθεί από καρκίνο του φάρυγγα και το γεγονός έγινε γνωστό από τον Michael Douglas που το ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο ηθοποιός έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί, στο Λος Άντζελες στις 10 και στις 17 Νοεμβρίου, στην προβολή της ταινίας του «Cinema Twain», που βασίζεται στο ζωντανό σόου του, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως γλύπτης καθώς έχει κατασκευάσει ένα γλυπτό, το οποίο πουλήθηκε έναντι 150.000.$ στην μπουτίκ Just One Eye, του Λος Άντζελες.• Οι Rush με κοινή ανακοίνωση τους έβαλαν τέλος στην πιθανή αποχώρηση ενός ή και δεύτερου μέλους τους λόγω κόπωσης κι αντικατάστασής του! Ο πρώτος που είχε αρχίσει να διαδίδει  μέσω συνεντεύξεών του την πιθανή αποχώρησή του ήταν ο ντράμερ Neil Peart, για να έλθουν οι άλλοι δύο, Alex Lifeson και  Geddy Lee και να επισημάνουν  ότι το συγκρότημα δεν θα δώσει κανένα show, εκτός και αν όλα τα μέλη συμφωνήσουν να επιστρέψουν μαζί στη σκηνή.
• Οι Eagles of Death Metal  θα κυκλοφορήσουν ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο  "Eagles Of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)", όπου θα περιγράφουν τις εμπειρίες τους πριν και μετά από την τρομοκρατική επίθεση, που συνέβη στην συναυλία τους στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου του 2015 και στην οποία υπήρξαν 89 νεκροί. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Colin Hanks, ενώ η παραγωγή από το Live Nation Productions. Το ντοκυμαντέρ δείχνει τις ισχυρές σχέσεις των μελών της μπάντας μεταξύ τους αλλά και με τους οπαδούς τους, για τους οποίους ξαναγύρισαν στο Παρίσι τον Φεβρουάριο του 2016. Η κυκλοφορία του θα γίνει το 2017.
• Δείτε το video των Civil War για το καινούργιο τραγούδι τους "Tombstone". Οι Civil War σχηματίστηκαν από πρώην μέλη των Sabaton και το κομμάτι υπάρχει στο τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο "The Last Full Measure" που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες.
• Αυτό είναι το επίσημο πουλόβερ που θα διαθέσουν στην αγορά οι Iron Maiden για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές! Στοιχίζει 85$ και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.
• Δείτε το καιανούργιο video single των Bon Jovi για το τραγούδι τους  ‘Labor Of Love’.

O Scott Donovan σήμερα
Scott Donovan
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου