ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ MICHAEL SCHENKER!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην κιθαρίστας των Scorpions και UFO, Michael Schenker μίλησε για τις σχέσεις του με τους Scorpions και τον αδελφό του Rudolf. Δηλώσεις που όπως θα διαβάσετε είναι βαριές και δείχνουν μεγάλο χάσμα και κακές σχέσεις. Ο Michael Schenker είπε:
«Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία καταλαβαίνω καλύτερα σήμερα απ’ ότι τότε που ήμουν ο μικρότερος του συγκροτήματα και είμαι πολύ απογοητευμένος με τον αδερφό μου γιατί βρήκα πολλά πράγματα που ήταν λάθος στο παρελθόν.
Αρχικά, ήμουν 7 χρόνια μικρότερος από τους άλλους στο συγκρότημα, κι γι αυτό δεν μπορούσα να μιλώ για όλα . Έγραψα τα περισσότερα τραγούδια στο “Lonesome Crow” αλλά όλοι έβαλαν το όνομά τους σαν συνθέτες (και τα 5 μέλη) και τα δικαιώματα δόθηκαν σε όλους. Εγώ ασχολιόμουν μόνο με τη μουσική, εκείνοι όμως μάλλον πρόσεχαν περισσότερο τα οικονομικά. Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ήξεραν πώς να γράψουν τραγούδια εκείνες τις μέρες»!!!!
Για να έλθουμε στο παρόν τον Σεπτέμβριο ο Rudolfγια ακόμα μια φορά  είπε πως θα ήταν υπέροχο να ηχογραφούσαν ξανά μαζί με τον Michael Schenker, αλλά ο Michael φαίνεται ότι δεν συμφωνεί. «Δεν δίνω βάση στο τι λένε, με ενδιαφέρει αποκλειστικά το τι κάνω εγώ. Έχω βαρεθεί να τα ακούω αυτά, κι έχω απογοητευτεί από αυτούς. Έχουν αλλάξει τελείως από το “Lovedrive” και μετά και δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ άλλο πια. Η όλη ιστορία του “Lovedrive” είναι λάθος. Εμφανίζομαι σαν να τους παρακαλούσα να μπω στους Scorpions, όμως στην πραγματικότητα εκείνοι παρακαλούσαν εμένα να επιστρέψω, ενώ βρισκόμουν σε περιοδεία στις Η.Π.Α. με τους UFO και γεμίζαμε αρένες. Τώρα όμως καταλαβαίνω πως το “Lovedrive” είναι κάτι το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά για δική τους εύνοια. Αυτοί είναι τα “αφεντικά”». Μιλώντας για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους που κράτησε 3 χρόνια  είπε: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πιστεύω πως όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο τολμηρός σαν χαρακτήρας, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι. Αν το καλοσκεφτείς καταλήγει στο ότι είναι απελπισμένοι». Όμως το πιο δυνατό κι απολαυστικό καρφί το φύλαγε για τον αδελφό του στο τέλος:’ "O ένας μπορεί να παίξει κι ο άλλος όχι (συγκρίνει τον Rudolf με τον εαυτό του, έτσι μας ξεχωρίζεις ή κοιτώντας μας στα μάτια. Τα μάτια του Rudolf είναι καφέ αλλά έχει βάλει γαλάζιους φακούς επαφής !!! Ο Rudolf είναι entertainer κι εγώ καλλιτέχνης».
Όλα τα παραπάνω είναι βαριά και δεν πρέπει να λέγονται από ανθρώπους αυτής της ηλικίας. Φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα που έχει ο Michael Schenker τόσο με τους Scorpions, όσο και με τον αδελφό του είναι μεγάλο και το πιθανότερο να είναι οικονομικό. Και βέβαια να θυμίσουμε το γνωμικό: Ποιος σου έβγαλε το μάτι – ο αδελφός μου – Α, για αυτό είναι τόσο βαθειά η πληγή!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου