ΤΟ LIGHTS OUT ΤΩΝ UFO ΣΕ 2πλό CD ΚΑΙΝ 3πλό ΒΙΝΥΛΙΟ/ 3 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ANDWELLA/ SHINE ON BRIGHTLY-PROCOL HARUM


 Το ιστορικό άλμπουμ των UFO, Lights Out (1977) επανακυκλοφορεί σε 2πλό cd και 3πλό βινύλιο. Το εξώφυλλο είχε επιμεληθεί η Hipgnosis και παρουσιάζει τους Phil  Mogg και Michael Schenker, φωτογραφημένους στο σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας στο Battersea Power Station του Λονδίνου. Η παραγωγή του έγινε από τον Ron Nevision. Και στις 2 εκδόσεις, cd και βινύλιου, υπάρχει συναυλία τους από το 1977 στο club Roundhouse, ενώ ΜΟΝΟ στο cd υπάρχει μια rough acoustic εκτέλεση του Alone Again Or.

Το Βορειοιρλανδέζικο συγκρότημα των Andwella, κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ τα οποία επανακυκλοφορούν στις 15 Μαρτίου σε μια κοινή συσκευασία, με τίτλο To Dream. Οι τίτλοι των 3 άλμπουμ τους είναι Love And Poetry με το όνομα Αndwella's Dream(1969), ενώ τα άλλα δύο World's End (1970) και People's People (1971), κυκλοφόρησαν με τα το όνομα Andwella. Η καινούργια έκδοση των 3 άλμπουμ τους θα είναι σε βινύλιο και θα συνοδεύεται από πλούσιο ένθετο. 


Σε βινύλιο επανεκδόθηκε το δεύτερο άλμπουμ των Procol Harum, Shine On Brightly(1968) που ήταν άξιος διάδοχος του πρώτου ιστορικού άλμπουμ τους που είχε τίτλο το όνομά τους (1967). Στο Shine On Brightly, η σύνθεση τους είναι Gary Brooker πιάνο/τραγούδι, Robin Trower κιθάρα, David Knights μπάσο, B.J. Wilson (ντραμς και Matthew Fisher Hammond. Εκτός του ομώνυμου κομματιού που είναι πολύ όμορφο, η Β! Πλευρά του βινύλιου έχει το 17λεπτο In Held Twas In I, που ηχογραφήθηκε με αποσπασματικό τρόπο. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

14/3/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου