ΜΝΗΜΕΣ DEEP PURPLE ΚΑΙ SAXON ΑΠΟ ΤΟ ROCKWAVE 2023/ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΚΑΚΗ (SOCRATES DRANK THE CONIUM)


 Η ομάδα παραγωγής του Rockwave ετοίμασε ένα μικρό video από πολύ χαρακτηριστικές στιγμές κοινού και καλλιτεχνών, από το περσινό φεστιβάλ. Οι Deep Purple και οι Saxon, ξεσήκωσαν τη Μαλακάσα, με τον αειθαλή Ian Gillan στα 77 του χρόνια να πρωταγωνιστεί σε ένα απίστευτο μουσικό σόου. Στα highlights της βραδιάς, όταν οι Βρετανοί ροκάδες ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο Terra Vibe, με τον «Ζορμπά» και «Τα παιδιά του Πειραιά».
Δείτε αυτό το 18λεπτο ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία των Μαρία Παπαθανασίου, Θαλή Κωνσταντίνου Δουκάκη και Παναγιώτη Θεοχάρη, με τίτλο "Το πορτρέτο του Κωνσταντίνου Δουκάκη μέσα από τα μάτια της συντρόφου του" που αφορά τη ζωή και την καριέρα του κιθαρίστα των Socrates Drank The Conium και παλαιότερα των Εξαδάκτυλος. Στο ντοκιμαντέρ μιλάει η γυναίκα του Λία Δουκάκη όπου με πολύ αγάπη και σεβασμό, αναφέρεται στον Κώστα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών στις 2 Ιουνίου 2010.
 Έρευνα/Ρεπορτάζ: Μαρία Παπαθανασίου Μοντάζ: Μαρία Παπαθανασίου Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Παπαθανασίου Κάμερα: Μαρία Παπαθανασίου / Θαλής Κωνσταντίνος Δουκάκης Μουσική: "Naked Trees" / "On The Wings Of Death" / "Hoo Yeah" Συνέντευξη: Λία Δουκάκη Στη μνήμη του "μεγάλου" κιθαρίστα των Socrates, Κωνσταντίνο "Gus" Δουκάκη, 9/4/1954-2/6/2010.
Να σημειώσω ότι το ντοκιμαντέρ το βρήκα στη σελίδα των Socrates Drank the Conium στο Facebook, που αξίζει να επισκεφτείτε.

Α.Ρ.

4/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου