ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: BRUCE DICKINSON/DOKKEN/MICK MARS


 Λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούργιου προσωπικού δίσκου του, ο Bruce Dickinson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μικρού δίσκου με τίτλο “Afterglow Of Ragnarok”, για την 1η Δεκεμβρίου. Όπως βλέπετε, η κυκλοφορία του θα γίνει σε δίσκο βινυλίου  και θα συνοδεύεται και από ένα βιβλίο κόμικ. Σαν collector’s item είναι καλό, να ακούσουμε και το τραγούδι…..Το Μαϊο θα παίξει στη Μ.Βρετανία και το καλοκαίρι θα περιοδεύσει στην Ευρώπη, έχοντας ανακοινώσει τις ημερομηνίες στις οποίες ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η χώρα μας. ΄

Το  13ο άλμπουμ τους παρουσίασαν οι Dokken. Τίτλος του Heaven Comes Down και ήδη έχει κυκλοφορήσει. Το Heaven Comes Down διαδέχεται το Broken Bones(2012), η παραγωγή του έγινε από τους Bill Palmer και Don Dokken και η  μίξη από τον Kevin Shirley. Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το video του τραγουδιού 'Over The Mountain' με τους στίχους να είναι μεταφορικοί και να αναφέρονται στην επιδίωξή των ανθρώπων για καλύτερες ημέρες. "Το studio μου, βρίσκεται στo βουνό Sangre de Cristo του Κολοράντο και περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα που βλέπουν στο βουνό αλλά και στην πόλη της Santa Fe. Ειδικά το βράδυ είναι πολύ εντυπωσιακό, γιατί φαίνονται τα φώτα της κι είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να εμπνευστείς. Το άλμπουμ Heaven Comes Down κυκλοφορεί σε CD digipak, 1βινύλιο, ψηφιακά και σε έκδοση με cd και βινύλιο.  «Αρχικά ηχογραφήσαμε 15 τραγούδια και τελικά διαλέξαμε τα 10. Πάντα γράφω περισσότερα τραγούδια για να έχω το περιθώριο της επιλογής» λέει ο Dokken. O τίτλος του άλμπουμ, δεν έχει καμία σχέση με το ομώνυμο τραγούδι που ήταν στο  άλμπουμ τους Tooth And Nail(1984).


Έτοιμο το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Motley Crue, Mick Mars, με τίτλο The Other Side Of Mars, ενώ παρουσίασε και το video για το τραγούδι "Loyal To The Lie". Η κυκλοφορία του The Other Side Of Mars θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 2024 και θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο 180g και CD.
Με το τραγούδι:”Loyal To The Lie" θέλω να παρουσιάσω τον εαυτό μου αλλά κι ολόκληρο τον ήχο του άλμπουμ μου. Επέλεξαν αυτόν τον τίτλο (The Other Side of Mars), για να έχουν οι fans μου μια πλήρη εικόνα των τραγουδιών μου. Υπάρχουν πολλά riff-tastic, σκληρός ήχος hard-rock ακόμα και μοντέρνο metal και gothic”. Μαζί του παίζουν και οι Paul Taylor πλήκτρα (Winger, Alice Cooper), o νεόφερτος τραγουδιστής Jacob Bunton. "Jacob, ο ντράμερ των Korn, Ray Luzier, bο μπασίστας Chris Collier κι ο τραγουδιστής Brion Gamboa, που τραγουδάει σε 2 τραγούδια.
7/11/23


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου