ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ RONNIE ROMERO ΣΤΟ TRIBUTE ΤΩΝ QUEEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η συναυλία του Ronnie Romero, με τίτλο
Queen Classics Show όπου θα τραγουδήσει επιτυχίες των Queen, θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2023 στο Floyd Live music venue. Να θυμίσουμε ότι η αρχική ημερομηνία ήταν  στις 11 Ιουνίου, αλλά μετατέθηκε για τις 22 Οκτωβρίου, όπως διαβάσατε πιο πάνω.  Όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τις 11 Ιουνίου 2023 στο Θέατρο Πέτρας ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία και χώρο χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε κάποια αντικατάσταση. Αν κάποιος επιθυμεί την επιστροφή εισιτηρίου, μπορεί να στείλει την σχετική αίτηση στο email mmi.bg.refund@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας της Viva. Ο  καινούργιος συναυλιακός χώρος Floyd βρίσκεται στην οδό  Πειραιώς 117, στάση Κεραμεικός τηλ. 21 0345 0817.  Για εισιτήρια πατήστε εδώ.
Ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα αλά Broadway, ένα ολοκληρωμένο κονσέρτο για μπάντα και ορχήστρα. Με ενορχηστρώσεις τέτοιες που κάνουν τις συνθέσεις να φαίνονται σαν να γράφτηκαν απευθείας για ορχηστρικές εκτελέσεις, το project δημιουργεί ένα απίστευτο χαρμάνι κλασικότητας και 70s – 80s ατμόσφαιρας. Οι εξοικειωμένοι με τη μουσική των Queen, όσοι την έχουν συνδέσει με αναμνήσεις από εποχές της αθωότητας και όσοι ανυπομονούν να ξανακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια – αλλά αυτή τη φορά με τα παιδιά τους! – θα ανακαλύψουν ότι οι νέες ενορχηστρώσεις είναι στην πραγματικότητα σαν παλιό κρασί που ωριμάζει, γίνεται γευστικότερο και πιο πολύτιμο με την πάροδο του χρόνου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεαματική performance έχει ο Ronnie Romero, ένας τραγουδιστής σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων, που έγινε γνωστός ως ο ερμηνευτής που εμπιστεύθηκε ο Ritchie Blackmore για τους Ritchie Blackmore’s Rainbow. Πολλά είναι τα ανά την υφήλιο tributes στους Queen, λίγοι οι frontmen που μπορούν να αποδώσουν τα κομμάτια με τρόπο που να τιμά τον Freddie Mercury, και, κατά τον Blackmore “o Ronnie είναι μοναδικός τόσο ως αντικαταστάτης του Ronnie James Dio όσο και του Freddie, μια από τις σημαντικότερες ροκ φωνές της εποχής, και πιθανότατα η καλύτερη των τελευταίων δύο δεκαετιών”.

2/8/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου