ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΣΑΤΖΕΚΙΑΝ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ ΟΔΟΥ ΚΑΤΡΕ, ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ

 

Το όνομα του Χρήστου Κισατζεκιάν είναι απόλυτα συνεδεμένο με την ιστορία των συναυλιών επι ελληνικού αλλά και ξένου εδάφους. Παράλληλα εκτός από καταξιωμένος φωτογράφος, ο Χρήστος Κισατζεκιάν έχει κατά καιρούς αρθρογραφήσει σε περιοδικά όπως Ποπ-Ροκ, Metal Hammer, Ζοο, κ.α. Στο φετινό Chania Rock Festival,  παρουσιάζεται την Έκθεση Φωτογραφίας του στο ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΡΕ στην Παλιά Πόλη Χανίων, η οποία θα διαρκέσει 7 ημέρες.Το υλικό των διακοσίων φωτογραφιών μεγέθους 20 Χ 30 χωρίζεται σε ON STAGE SECTION και σε BAND-ARTISTS PHOTO SESSION / BACKSTAGE SECTION ενώ ειδικά σε ένα πάνελ θα εκτεθούν περίπου 20 φωτογραφίες από το πρώτο Chania Rock Festival που έγινε το 2002!

Η έκθεση ξεκινάει την Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και την Τετάρτη 3 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο. Ώρες για το κοινό: 10πμ-2μμ και 6μμ-9μμ.

Ο Χρήστος Κισατζεκιάν γεννήθηκε στην Αθήνα και από τα δεκαεπτά του χρόνια μπήκε επαγγελματικά στο χώρο του φωτορεπορτάζ, το 1983, δουλεύοντας σε κορυφαία έντυπα της χώρας (εφημερίδες Έθνος, Ελεύθερος Τύπος και περιοδικά Γυναίκα, Εικόνες, ΕΝΑ). Υπήρξε υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την επταετία 1989-1995. Όμως ήταν στα 1989 που άγγιξε εν τέλει τα πιο τρελά του όνειρα, συνδυάζοντας δυο από τα μεγαλύτερά του πάθη: Μουσική και Φωτογραφία.

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα τριανταπέντε χρόνια ως εξειδικευμένος συναυλιακός φωτοειδησεογράφος & συνεντευξιαστής, υπήρξε μόνιμος συνεργάτης των μεγαλύτερων μουσικών περιοδικών της χώρας μας (Metal Hammer, Pop & Rock, Δίφωνο, Zoo, Sonik) και περιστασιακά σε αντίστοιχα του εξωτερικού (Burn!, Classic Rock & Metal Hammer UK, RockHard & Metal Hammer DE, Kerrang, Terorrizer), αλωνίζοντας τη γενέτειρα του μα και όλη την Ευρώπη με ένα και μοναδικό σκοπό: το “πάγωμα” αδιόρατων στιγμών καλλιτεχνικής έκφρασης. Δείγματα δουλειάς του θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.livephotographs.com και www.rocknrollmonuments.gr

Τα έργα που εκτίθενται είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα ενός τιτάνιου αρχείου χιλιάδων συναυλιών και διατίθενται προς πώληση κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, αυτούσια, μα και εναλλακτικά σε τελαρωμένο καμβά 30X45cm. Τέλος, μπορείτε να αναζητήσετε συναυλίες κατά παραγγελία από καλλιτέχνες & συγκροτήματα της αρεσκείας σας.


18/7/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου