ΟΙ CAMEL ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ Fuzz Club

 

Έπρεπε να περάσουν 23 ολόκληρα χρόνια, από τις 14 Οκτω βρίου του 2000 όπου το σπουδαίο progressive συγκρότημα των Camel είχε εμφανιστεί στο Rodon club.
Στις 25 Μαϊου 2023 οι Camel επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο ο Χρήστος Κισαντζεκιάν που χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook για να πείσει συγκρότημα και διοργανωτές να ξανά έλθουν στη χώρα μας.
 Η ιστορία των Camel ξεκίνησε πριν πενήντα δυο ολόκληρα χρόνια, στο Γκίλφορντ, της Αγγλίας. Με επικεφαλής τον κιθαρίστα Andrew Latimer, κατάφεραν να κερδίσουν φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη και μας έδωσαν καταπληκτικούς δίσκους, όπως το "Mirage" και το "The Snow Goose", αλλά και κάποια από τα σημαντικότερα τραγούδια στην ιστορία της ροκ μουσικής, όπως το "Lady Fantasy". Συνδυάζοντας στοιχεία από ροκ, ποπ, τζαζ, μπλουζ, φολκ, κλασική και ηλεκτρονική μουσική, αψηφούσαν τις σύγχρονες μουσικές τάσεις και ακολουθούσαν πάντα το δικό τους καλλιτεχνικό μονοπάτι. Η μουσική τους έχει επηρεάσει σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Marillion, οι Opeth και ο Steven Wilson και αν κάτι την χαρακτηρίζει, αυτό είναι ο πειραματισμός, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα τον διαρκώς μεταβαλλόμενο ήχο τους. Όσοι τους είδαν από κοντά το μακρινό 2000, στην «Υδρόγειο» της Θεσσαλονίκης και στο «Ρόδον» της Αθήνας, μιλάνε για ίσως τις καλύτερες και πιο συναισθηματικά φορτισμένες συναυλίες που έχουν παρακολουθήσει στη ζωή τους. Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει και πάλι ζωντανά στο Fuzz Club, σε μια βραδιά ιστορικής σημασίας. Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 @ Fuzz Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος Αττικής 177 78) Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00 Ώρα έναρξης: 22:00 Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια (early bird) κοστίζουν 45€ Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 52€ Την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 55€ Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39), ticketservices.gr, 210-7234567 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 210 6465000, musicboxproductions.gr & facebook.com/musicboxproduct

3/3/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου