QUIET RIOT ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ WAITING FOR COLUMBUS ΤΩΝ LITTLE FEAT


Τρία παλαιότερα άλμπουμ των Quiet Riot επανακυκλοφορούν, με πρώτα τα 2 πρώτα άλμπουμ τους, Quiet Riot Ι και Quiet Riot II. Η επανέκδοση γίνεται από την ελληνική εταιρεία No Remorse Records και τα formats που είναι διαθέσιμα στην αγορά είναι, βινύλιο, cd και box set με πλούσιο ένθετο. To κάθε box set περιέχει το βινύλιο, το cd, booklet, αφίσα, κασέτα που δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά, ραφτό και certificate γνησιότητας.
To Alive and Well (1999) ήταν το άλμπουμ της επανασύνδεσης της κλασικής σύνθεσης (Kevin DuBrow, Rudy Sarzo, Carlos Cavazo και Frankie Banali) θα επανακυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου και η καινούργια έκδοση είναι 2πλή(!) με 12 live ηχογραφήσεις και 6 επαναηχογραφήσεις κλασικών επιτυχιών τους.

Οι Little Feat είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό συγκρότημα στην Αμερική, με τον κιθαρίστα τους Lowell George (έφυγε από τη ζωή το 1979) να θεωρείται σαν ένας από τους επιδραστικότερους στο παίξιμό του. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, οι Little Feat είναι σχεδόν άγνωστοι, υπάρχουν όμως λίγοι που ψάχνουν τους δίσκους τους όπως το 2πλό live Waiting for Columbus(1978) το οποίο επανακυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου σε 8πλό(!!!) CD box set, όπου περιλαμβάνει remastered το άλμπουμ και 3 συναυλίες τους από συναυλίες τους, του 1977. Πρόκειται για συναυλίες τους στο  Manchester City Hall στο Manchester στις 29 Ιουλίου 1977, στο Rainbow του Λονδίνου στις 2 Αυγούστου και στo Lisner Auditorium της Washington D.C. στις 10 Αυγούστου.  Η super deluxe έκδοση περιέχει και το συλλεκτικό single  “Oh Atlanta" που είχαν κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία. Το Waiting for Columbus είχε σταματήσει στοΝο18 του αμερικάνικου chart και περιλαμβάνει τραγούδια από όλα τα άλμπουμ τους.
 

3/6/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου