ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤO ILLINOIS Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ JUDAS PRIEST "50 Heavy Metal Years" / Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ MEAT LOAF

 

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου ξεκίνησε από το Peoria Civic Center του Illinois, η πολυαναμενόμενη εορταστική περιοδεία "50 Heavy Metal Years" των Judas Priest. Σας αναφέρουμε το setlist γιατί είναι πολύ πιθανόν να παίξουν το ίδιο και στην αθηναϊκή συναυλία τους:
01. One Shot At Glory
02. Lightning Strike
03. You've Got Another Thing Comin'
04. Freewheel Burning
05. Turbo Lover
06. Hell Patrol
07. The Sentinel
08. A Touch Of Evil
09. Rocka Rolla
10. Victim Of Changes
11. Desert Plains
12. Blood Red Skies
13. Invader
14. Painkiller
Encore:
15. The Hellion / Electric Eye
16. Hell Bent For Leather
17. Breaking The Law
18. Living After Midnight
Δείτε το Fan-filmed video που είναι από την τρίτη μόλις σειρά των θεατών, μπροστά από τη σκηνή και ο ήχος και η οπτική κάλυψη είναι πολύ καλή. Ευτυχώς το συγκρότημα ξεπέρασε εκείνη την, αχαρακτήριστη ολιγοήμερη περίοδο, που υποστήριζε ότι θα βγουν περιοδεία….σαν τετραμελές συγκρότημα, ξεχνώντας την ιστορία αλλά και την προσφορά τους στο metal. Μα είναι δυνατόν, οι Judas Priest με ένα κιθαρίστα; Ακόμα και σαν σκέψη, δεν …κάθεται! Και κάτι πριν δείτε το video. Προσέξτε πόσοι ασπρομάλληδες βρίσκονται στις πρώτες 2 σειρές! 

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 έκανε την τελευταία εμφάνιση του ο Meat Loaf, προσκεκλημένος στην τηλεοπτική εκπομπή Huckabee. Τα πρώτα λίγα λεπτά θα παρακολουθήστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή του όπου περιγράφει πως βρήκε δουλειά σαν παρκαδόρος στο   Los Angeles' Aquarius Theatre, το 1969. Έτυχε να μπει μέσα στο θέατρο όπου έπαιζαν το musical Hair, με τον σκηνοθέτη να κάνει audition και θεωρώντας ότι είναι τραγουδιστής ή ηθοποιός, τον ρώτησε «τι μουσική θα παίξει» και τον Meat Loaf να απαντά «Τίποτε, ήλθα να δουλέψω σαν παρκαδόρος»! Τραγούδησε ένα gospel τραγούδι, μόνο και μόνο για να δοκιμάσει την τύχη του, ο οποίος του είπε μόλις τελείωσε: "Σου προσφέρω θέση στο Musical” κι έτσι ξεκίνησε η καριέρα του.

Στο show Huckabee, αμέσως μετά τη συνέντευξη, ερμηνεύει τα τραγούδια "Out of the Frying Pan (And Into the Fire)", "Los Angeloser"και "Mercury Blues". Προσέξτε πόσοι μουσικοί είναι μαζί του στη σκηνή κι ότι στο πρώτο τραγούδι, τραγουδάει καθιστός.

6/3/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου