ΟΙ IRON MAIDEN ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022


Αυτό που όλομπεριμέναμε, ανακοινώθηκε. Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν 6 ακόμη Ευρωπαϊκά shows της «Legacy of the Beast World Tour 2022» με την Αθήνα και το Ο.Α.Κ.Α. να περιλαμνβάνονται σε αυτές. Το μεγάλο συγκρότημα θα εμφανιστεί στο ελληνικό κοινό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022. Η προπώληση ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι IRON MAIDEN πρόσθεσαν άλλες έξι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022», συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Όπως πάντα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.
 
Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Η πλήρης λίστα των νέων ημερομηνιών που προστέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Περιοδεία είναι η ακόλουθη:
 
22 ΜΑΪΟΥ         ΚΡΟΑΤΙΑ           ΖΑΓΚΡΕΜΠ, ARENA ZAGREB
24 ΜΑΪΟΥ         ΣΕΡΒΙΑ              ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, STARK ARENA
26 ΜΑΪΟΥ         ΡΟΥΜΑΝΙA         ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ROMEXPO OUTDOOR
29 ΜΑΪΟΥ         ΟΥΚΡΑΝΙΑ          ΚΙΕΒΟ, VDNG
13 ΙΟΥΛΙΟΥ      ΒΟΥΛΓΑΡIA         ΣΟΦΙΑ, ARENA ARMEEC
16 ΙΟΥΛΙΟΥ      ΕΛΛΑΔΑ              ΑΘΗΝΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
 
Δείτε την πλήρη λίστα των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών σταθμών της περιοδείας Legacy Of The Beast 2022 Tour, στο σύνδεσμο www.ironmaiden.com
 
H παραγωγή και το setlist του The Legacy of the Beast tour είναι εμπνευσμένα από το βραβευμένο δωρεάν mobile game των Iron Maiden το οποίο είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει όποιος το επιθυμεί σε πλατφόρμα iOS, αλλά και Android μέσω του www. ironmaiden.com/play.

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€
(πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει η γενική προπώληση εισιτήριων για την εμφάνιση των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μέσω του www.ticketmaster.gr
Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)
Όποιος επιθυμεί να ζήσει τη standing experience του υπερθεάματος που θα στήσουν οι Maiden στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου, μπορεί να προμηθευτεί το συλλεκτικό hard copy εισιτήριο του από τα φυσικά σημεία προπώλησης, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια Standing B θα κοστίζουν 73€ και τα Standing Α (μπροστά στη σκηνή) 90€.
Φυσικά σημεία προπώλησης:
Σάββατο 4 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
• Εκδοτήρια εισιτηρίων στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, από τις 10:00 έως τις 20:00.
ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Διαβάστε σε ποιές πόλεις της Ελλάδας υπάρχουν σημεία πώλησης εισιτηρίων για τη συναυλία των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.
και μάλιστα εισιτήρια όπως παλιά, συλλεκτικά hard copy (Standing A σε διακεκριμένο χώρο μπροστά στη σκηνή και Standing B για το υπόλοιπο της αρένας).
 Τα hard copy εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα παρακάτω φυσικά σημεία προπώλησης από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, Παλιό Παγοδρόμιο, τηλ.: 231 028 4700)
Ιωάννινα
Rock Indian Café (Aνεξαρτησίας 14, τηλ.: 2651 073190)
Λάρισα
Snuff (Παπασταύρου 4, τηλ.: 2410258618)
Βόλος
Κεχαΐδης Μουσικός Οίκος ( Κουταρέλια 29 με Δημητριάδος τηλ.: 2421 037891)
Πάτρα
Joe Records (Καραϊσκάκη 134, τηλ.: 261 062 0673)

Στην Αθήνα συνεχίζεται η προπώληση στα ticketing booths, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου (καθημερίνα από τις 11:00 έως και τις 19:00 και Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 20:00)
www.ironmaiden.com
www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr
1/2/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου