ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: JOHN MAYALL/ROBBY STEINHARDT(KANSAS)/SABATON

Για τις πρώτες ημέρες του νέου έτους έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει ο καινούργιο άλμπουμ του 88χρονου John Mayall με τίτλο The Sun Is Shining Down. Μαζί του ο κιθαρίστας των Heartbreakers, Mike Campbell, ο Marcus King, Buddy Miller και Scarlet Rivera. Στο μπάσο ο Greg Rzab, ντραμς ο Jay Davenport και δεύτερη κιθάρα η Carolyn Wonderland. Το  The Sun Is Shining Down θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου ενώ ο Mayall ανακοίνωσε ότι λόγω προχωρημένης ηλικίας, σταματάει τις περιοδείες.


 Ο βιολιστής των Kansas, Robby Steinhardt έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2021 από παγκρεατότιδα, αλλά στο μεταξύ είχε ηχογραφήσει το προωπικό του άλμπουμμ με τίτλο Not in Kansas Anymore. Διαβάστε προσεκτικά τα όνόματα των συμμετεχόντων Bobby Kimball (Toto τραγούδι), Ian Anderson φλάουτο, Patrick Moraz και Chuck Leavell πλήκτρα, Rick Derringer, Pat Travers και Les Dudek κιθάρες, Billy Cobham ντραμς, Steve Morse (Deep Purple) κιθάρα.
Δύο live άλμπουμ, το καθένα με διαφοερετική συναυλία θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση οι Sabaton. Η κυκλοφορία τους θα γίνει σε 2πλό DVD/Blu-ray και οι τίτλοι τους είναι "The Great Show" και "The 20th Anniversary Show" με ταυτόχρονη ημερομήνια κυκλοφορίας την 19η Νοεμβρίου.Και οι 2 συναυλίες βιντεοκσοπήθηκαν κατά τη διάρκεια της The Great Tour και η The 20th Anniversary Show έγινε στο Wacken Open Air  μπροστά σε 75.000 κόσμο ενώ το The Great Show" διαρκεί 90 λεπτά και βιντεοσκοπήθηκε στο O2 Arena της Πράγας το 2020. Και οι 2 κυκλοφορίες θα γίνουν η κάθε μια σε 9.000αντίτυπα και θα διατεθούν και μαζί σε ένα Box set με τίτλο The Great Show Stage Collector's Edition, που θα τυπωθεί σε 5.000 αντίτυπα.

9/11/211

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου