ΜΕ LIVE H ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ NIGHT SONGS ΤΩΝ CINDERELA/ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 'NEVERMIND ΕΧΕΙ 70 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ Audio ΚΑΙ Video ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!


 Το πρώτο άλμπουμ των Cinderella, Night Songs, θα κυκλοφορήσει ακόμα μια φορά σε CD από τη Γαλλική εταιρεία Bad Reputation, με bonus cd μια συναυλία του συγκροτήματος του 1990 στην Ιαπωνία. Το Night Songs ήταν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ εκείνων των χρόνων, (κυκλοφόρησε το 1986) και στην καινούργια έκδοση, το πρώτο cd είναι ολόκληρο το άλμπουμ remastered συν μια live ηχογράφηση του “In From The Outside”, ενώ το δεύτερο cd περιέχει τη συναυλία που έδωσαν στο Tokyo Dome στις 31 Δεκεμβρίου του 1990.

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου 1991 όταν οι Nirvana κυκλοφορούσαν το "Nevermind" που άλλαξε την ιστορίας της μουσικής. Το τρίο των Kurt Cobain, Krist Novoselic και Dave Grohl, εξελίχθηκε σαν ένα από τα σημαντικότερα rock συγκροτήματα όλων των εποχών και το Nevermind έμεινε στην ιστορία. Με τη συμπλήρωση 30,χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του, θα επανακυκλοφορήσει ακόμα μια φορά στις 12 Νοεμβρίου σε πολλές μορφές.


Εκείνο όμως που προξενεί εντύπωση είναι ότι θα περιέχει συνολικά 94 audio και video tracks, 70 από τα οποία είναι ακυκλοφόρητα Η super deluxe έκδοση θα περιέχει 4 ολόκληρες συναυλίες τους ("Live In Amsterdam, Netherlands" 1991 στο club Paradiso, "Live In Del Mar, California" 1991 στο Pat O'Brien Pavilion και Del Mar Fairgrounds, "Live in Melbourne, Australia For Triple J" 1992 στο The Palace St. Kilda και "Live In Tokyo, Japan" στο Nakano Sunplaza, 1992). Η βινυλιακή κυκλοφορία θα γίνει σε 8πλο(!) βινύλιο και θα περιέχει και ένα μικρό δίσκο με τα τραγούδια "Endless, Nameless" / "Even In His Youth" και"Aneurysm". Το CD θα είναι 5πλό και θα συνοδεύεται από Blu-ray με τη συναυλία στο "Live In Amsterdam, Netherlands" και βέβαια όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται από πλούσιο ένθετο. Το"Nevermind" έχει πουλήσει περισσότερα από 30.000.000αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

14/10/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου