ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: DAVID BOWIE/ BERNIE MARSDEN (WHITESNAKE)/MARK STEIN (VANILLA FUDGE)

Ένα άλμπουμ του David Bowie, το οποίο είχε προβλεφθεί να κυκλοφορήσει το 2001 με τίτλοToy και η κυκλοφορία του ματαιώθηκε, θα δει το φως της δημοσιότητας στις 7 Ιανουάριου 2022, μια ημέρα πριν την ημερομηνία γέννησης του μεγάλου ερμηνευτή. Μετά την εμφάνισή του στο Glastonbury Festival του 2000, Bowie μπήκε στο studio και επαναηχογράφησε τραγούδια που είχε ηχογραφήσει την περίοδο 1964-71. Εκείνη την εποχή, «έπαιξε» η ιδέα για ένα live άλμπουμ με εκείνα τα τραγούδια αλλά τελικά προτιμήθηκε η ιδέα της επαναηχογράφησης. Διαφωνίες μεταξύ Bowie και δισκογραφικής εταιρείας, άφησαν τις ταινίες του Toy στο ράφι, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει σαν bootleg στην αγορά το 2011. Το Toy, εκτός της κανονικής του κυκλοφορίας, θα το βρείτε μέσα στο επερχόμενο box set Era Five: Brilliant Adventure που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου και καλύπτει την περίοδο 1992-2001 και θα περιλαμβάνει remastered τα άλμπουμ του  Black Tie White Noise, The Buddha of Suburbia, 1. Outside, Earthling and 'Hours ... το live, BBC Radio Theatre, London, June 27, 2000 aκαι τη συλλογή Re:Call 5, με εναλλακτικές ηχογραφήσεις τραγουδιών του, B-sides και τραγούδια του από soundtrack. Η έκδοση θα συνοδεύεται από 84σέλιδο βιβλίο με σημειώσεις από τους Brian Eno, Nile Rodgers, Reeves Gabrels και Mark Plati. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε αυτό που βλέπτε από κάτω είναι το εξώφυλλο του δίσκου!!!

Στις 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Whitesnake, Bernie Marsden με τίτλο Chess. Το Chess θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση digipak CD με 16σέλιδο ένθετο accompanied by a 16-page booklet και τον συνοδεύουν οι John Gordon μπάσο, Jim Russell ντραμς, Bob Haddrell πλήκτρα και Alan Glen φυσαρμόνικα. Το άλμπουμ θα περιέχει 10 κομμάτια που αρχικά είχαν κυκλοφορήσει από ερμηνευτές όπως Bo Diddley, Chuck Berry, Howlin' Wolf, Sonny Boy Williamson και Muddy Waters, όλοι καλλιτέχνες που ηχογράφησαν για την Chess Rec καθώς και 2 καινούργιες συνθέσεις του  Marsden σαν bonus tracks.



Κάλλιο αργά παρά ποτέ. ‘Επρεπε να φθάσει τα 74 χρόνια του (νάναι καλά ο άνθρωπος) για να κυκλοφορήσει ο Mark Stein οργανίστας/τραγουδιστής των Vanilla Fudge το πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο There's A Light που θα κυκλοφορήσει στις 26Νοεμβρίου.




 

15/10/21
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου