ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Η Live Nation Entertainment, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συναυλιών και έκδοσης εισιτηρίων στην Αμερική, θα ζητήσει από όλους τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες (δηλ. σε όσους κλείνει συναυλίες) αλλά και θεατές, να έχουν εμβολιαστεί πριν προσέλθουν στο χώρο της συναυλίας ή να έχουν αρνητικό τεστ COVID-19, ξεκινώντας από τις αρχές Οκτωβρίου. "Τα εμβόλια θα είναι το εισιτήριό σας για τις παραστάσεις και από τις 4 Οκτωβρίου θα ακολουθήσουμε το μοντέλο που δημιουργήσαμε για τη Lollapalooza και θα το ζητήσουμε για τους καλλιτέχνες, θεατές και υπαλλήλους σε χώρους και φεστιβάλ της Live Nation παντού στην Αμερική", είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nation Entertainment, Michael Rapino. Επειδή στην Αμερική κάθε Πολιτεία έχει διαφορετικούς νόμους, προσέθεσε ότι οι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ "όπου επιτρέπεται από το νόμο", ενώ από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό  δεν θα «γλυτώσουν» και οι εργαζόμενοι που θα πρέπει να εμβολιαστούν. «Μετά από τις 4 Οκτωβρίου, όλοι οι υπάλληλοί μας θα πρέπει επίσης να εμβολιαστούν για να μπορούν να βρίσκονται στους χώρους εκδηλώσεων ή στα γραφεία μας» ανέφερε. Την ίδια ανακοίνωση δημοσιοποίησε μια άλλη εταιρεία, η Anschutz Entertainment Group (AEG) (γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν AEG Worldwide) η οποία δραστηριοποιείται σε αθλητικά γεγονότα και θα απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού για είσοδο σε ιδιόκτητους αθλητικούς χώρους, θέατρα και φεστιβάλ. Η απόφαση των 2 μεγάλων εταιρειών λήφθηκε μετά από τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 καθώς η παραλλαγή Δέλτα εξαπλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με αποτέλεσμα αρκετοί καλλιτέχνες να ακυρώσουν συναυλίες τους ή και ολόκληρη την περιοδεία τους  καθώς η βιομηχανία συναυλιών επανεξετάζει την προσέγγισή της στα live, με την παραλλαγή Δέλτα να εξαπλώνεται. Όμως δεν είναι μόνο οι δύο μεγάλες εταιρείες αλλά και οι ίδιοι οι χώροι σε που έχουν θεσπίσει πολιτικές που απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ COVID για να επιτρέψουν την είσοδο!
Ήδη το τελευταίο έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και στη χώρα μας με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ και στα γήπεδα και δεν αποκλείεται μια παρεμφερή πολιτική και στις συναυλίες. Βέβαια, αυτό το τελευταίο ΔΕΝ θα προέλθει από τους εδώ διοργανωτές, αλλά θα είναι πανευρωπαική απόφαση, με αποτέλεσμα  η τακτική αναγκαστικά να εφαρμοστεί και στη χώρα μας. Μετά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα συγκρότημα μεγάλου βεληνεκούς να παίξει σε κάποιες χώρες που δεν θα εφαρμόζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όλα αυτά από του χρόνου κι έως τότε πολλά μπορούν να συμβούν όπως η δημοσιοποίηση του εισπνεόμενου ή άλλης παραμέτρου. Γι αυτό προετοιμαστείτε…ψυχολογικά.
14/8/21
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Και ολα αυτα για ενα εμβολιο σε πειραματικο σταδιο που δεν εμποδιζει ουτε τη νοσηση ουτε τη μεταδοση. Πληρης εκτροπη του Δυτικου Πολιτισμου. Για να παρακολουθησεις μια συναυλια να πρεπει να μετατραπεις σε πειραματοζωο (μην ξεχναμε η μελετη-Φαση 3 θα ολοκληρωθει το 2023!). Για να μην μιλησω για τις χιλιαδες παρενεργειες και θανατους (βλεπε VAERS). ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (ΔΙΚΗ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή